Мохіто з кавуна
(покроковий рецепт з фото)
На щастя, в наш час можливо дістати кавун навіть взимку. Пропоную вашій увазі рецепт мохіто з кавуна! З м'ятою і білим ромом! Відмінна версія популярного коктейлю для вечірки з друзями.
Мохіто з кавуна відмінно підходить для приємного вечора з друзями. Неймовірний освіжаючий смак, ніякого алкогольного присмаку, тільки аромат кавуна. Ви можете влаштувати вишукану вечірку у себе вдома, якщо освоїте і використовуєте цей рецепт мохіто з кавуна - коктейль вийде крутіше, ніж в спеціалізованих коктейль-барах, я вас запевняю!
- Кавун - 450 грам (тільки м'якоть. Очистіть від кісточок.)
- Листя м'яти - 10 штук
- Вапно - 0, 5 штуки (знадобиться сік.)
- Білий ром - 100 грам
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Кубики льоду - 6-7 штук
- Листя базиліка - За смаком
- Листя чебрецю - За смаком
Викладіть в блендер м'якоть кавуна і залийте ромом.
Змішайте листя м'яти, сік лайма і коричневий цукор в одній чашці.
Викладіть отриману масу до кавуна з ромом.
Викладіть лід на чисте сухе рушник і розбийте його молоточком.
У вас вийдуть такі дрібні шматочки льоду.
Викладіть лід до мохіто з кавуна, базалік і чебрець і збийте блендером. Якщо ви хочете мохіто з шматочками льоду, просто добре перемішайте всі інгредієнти:) Приємного вечора; )