Млинці з відвареним м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці готують з фаршем. Але, мабуть, більш популярним залишається відварне м'ясо зі смаженою цибулею і яйцями. Сьогодні у мене млинці зі свининою. Смачно і дуже ситно.
Відзначаючи один з найвеселіших свят минає зими - Масляну, все печуть млинці. Блін - символ сонця, яке напередодні приходу весни все тепліше і яскравіше світить. Рецептів млинців безліч. Сьогодні у мене один з найпростіших. А в якості начинки - м'ясо, яке може бути будь-яким. Складного в приготуванні нічого немає. Але хочу дати декілька порад. Готові млинці складайте на тарілку і гарячі накривайте кришкою. Так краю млинець не підсохнути і будуть м'якими. Зручніше випікати млинці на сковороді з антипригарним покриттям. Звичайну сковороду змащуйте маслом перед кожним млинцем. Із зазначеного кількість інгредієнтів виходить 18-20 млинчиків. Діаметр моєї сковороди 17 сантиметрів.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Куряче яйце - 4 штуки(2 штуки в тісто, 2 штуки в фарш)
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Свинина відварна - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука