Рецепт Млинці з сухими дріжджами фото

Млинці з сухими дріжджами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Молоко, Дріжджі, Сухі дріжджі
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Млинці

У цьому рецепті я нагладно покажу, як готуються млинці з сухими дріжджами. Блюдо виходить дуже ніжним і апетитним. Млинці ідеальні як просто без нічого, так і з начинкою. Приступимо!

За все своє життя я перепробувала масу рецептів приготування млинців. Цей спосіб мені сподобався з двох причин. 1 - млинці легко печуться і не прилипають до сковорідки. 2 - млинчики буквально тануть у роті.

Обов'язково спробуйте приготувати такі млинці. Вони значно відрізняються за смаком від простих налисників, але не поступаються їм.

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Масло рослинне - 70 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
млинці з сухими дріжджами - фото крок 1
Збиваємо яйця та цукор в піну. Просіяне борошно з'єднуємо з дріжджами. Молоко підігріваємо і змішуємо з яєчною масою і водою. Сюди ж всипаємо борошняну суміш і збиваємо на мінімальній швидкості.
млинці з сухими дріжджами - фото крок 2
Наливаємо масло в тісто і перемішуємо до однорідності. Ставимо в тепле місце, захищене від протягу. Я відправила масу в електродуховку на 45 хвилин, встановивши температуру 40 З.
млинці з сухими дріжджами - фото крок 3
Тісто має суттєво змінитися - разбухнуть і спіниться. Дістаємо його і перемішуємо, бульбашок має бути багато. Далі прибираємо масу в тепло ще на 40 хвилин, в цей раз без духовки, при природній температурі.
млинці з сухими дріжджами - фото крок 4
Сковорідку розпалюються і мажемо маслом. Виливаємо тісто за допомогою ополоника, розподіляючи рівномірно. Смажимо з обох сторін по 2-3 хвилини, до золотистого кольору.
млинці з сухими дріжджами - фото крок 5
Наші золоті і ніжні млинці готові. Подаємо зі шматочком вершкового масла, як декор у мене м'ятний листочок. Їмо з будь-якою начинкою. Смачного!

Схожі рецепти