Млинці з печінки
(покроковий рецепт з фото)
На замітку любителям субпродуктів пропоную рецепт приготування млинців з печінки. Дуже ніжні і соковиті вони можуть стати відмінною закускою навіть на святковому столі.
Це простий рецепт млинчиків з печінки, з яких можна зробити тортик або нафарширувати їх, а можна просто подавати до столу зі сметаною і гарніром, наприклад.
1. Для початку печінку необхідно як слід вимити, видалити плівки і жилки.
2. Пропустити печінку через м'ясорубку.
3. У фарш вбити яйця, додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати.
4. Влити молоко і всипати трохи борошна. Акуратно збити, щоб не утворилися грудочки і залишити на 10-15 хвилин.
5. Рослинна олія розігріти на сковороді і вилити невелику кількість тіста. Млинець краще робити не дуже товстим.
6. Смажити на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
7. Остудити млинці з печінки в домашніх умовах і при бажанні доповнити начинкою. Одним з таких варіантів можуть стати обсмажені овочі (цибуля, морква, солодкий перець) з відварною яйцем і рисом, наприклад.
Подавати млинці до столу можна зі сметаною або майонезом, улюбленим соусом або будь-який інший начинкою.
Смачного!
- Печінка - 500 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку печінку необхідно як слід вимити, видалити плівки і жилки.
2. Пропустити печінку через м'ясорубку.
3. У фарш вбити яйця, додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати.
4. Влити молоко і всипати трохи борошна. Акуратно збити, щоб не утворилися грудочки і залишити на 10-15 хвилин.
5. Рослинна олія розігріти на сковороді і вилити невелику кількість тіста. Млинець краще робити не дуже товстим.
6. Смажити на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
7. Остудити млинці з печінки в домашніх умовах і при бажанні доповнити начинкою. Одним з таких варіантів можуть стати обсмажені овочі (цибуля, морква, солодкий перець) з відварною яйцем і рисом, наприклад.
Подавати млинці до столу можна зі сметаною або майонезом, улюбленим соусом або будь-який інший начинкою.
Смачного!