Рецепт Млинці з печінки фото

Млинці з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На замітку любителям субпродуктів пропоную рецепт приготування млинців з печінки. Дуже ніжні і соковиті вони можуть стати відмінною закускою навіть на святковому столі.

Опис приготування:

Це простий рецепт млинчиків з печінки, з яких можна зробити тортик або нафарширувати їх, а можна просто подавати до столу зі сметаною і гарніром, наприклад.

1. Для початку печінку необхідно як слід вимити, видалити плівки і жилки.

2. Пропустити печінку через м'ясорубку.

3. У фарш вбити яйця, додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати.

4. Влити молоко і всипати трохи борошна. Акуратно збити, щоб не утворилися грудочки і залишити на 10-15 хвилин.

5. Рослинна олія розігріти на сковороді і вилити невелику кількість тіста. Млинець краще робити не дуже товстим.

6. Смажити на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

7. Остудити млинці з печінки в домашніх умовах і при бажанні доповнити начинкою. Одним з таких варіантів можуть стати обсмажені овочі (цибуля, морква, солодкий перець) з відварною яйцем і рисом, наприклад.

Подавати млинці до столу можна зі сметаною або майонезом, улюбленим соусом або будь-який інший начинкою.

Смачного!

  • Печінка - 500 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Це простий рецепт млинчиків з печінки, з яких можна зробити тортик або нафарширувати їх, а можна просто подавати до столу зі сметаною і гарніром, наприклад.

1. Для початку печінку необхідно як слід вимити, видалити плівки і жилки.

2. Пропустити печінку через м'ясорубку.

3. У фарш вбити яйця, додати дрібку солі і перцю. Все ретельно перемішати.

4. Влити молоко і всипати трохи борошна. Акуратно збити, щоб не утворилися грудочки і залишити на 10-15 хвилин.

5. Рослинна олія розігріти на сковороді і вилити невелику кількість тіста. Млинець краще робити не дуже товстим.

6. Смажити на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

7. Остудити млинці з печінки в домашніх умовах і при бажанні доповнити начинкою. Одним з таких варіантів можуть стати обсмажені овочі (цибуля, морква, солодкий перець) з відварною яйцем і рисом, наприклад.

Подавати млинці до столу можна зі сметаною або майонезом, улюбленим соусом або будь-який інший начинкою.

Смачного!

Схожі рецепти