Млинці з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Одна з найпопулярніших і смачних закусок, яку легко готувати. Це безпрограшний варіант для сніданку або вечері.
Смачні і соковиті млинці з м'ясом - від такого сніданку не відязикаться жоден чоловік. Це ситне блюдо заряджає енергією. Млинці можна начиняти м'ясом, яке залишилося від приготування першої страви, м'ясо може бути свиняче, яловиче, м'ясо птиці. Це вже вам вирішувати. Я пропоную вам рецепт приготування млинців з м'ясом в духовці. Вони виходять менш жирними, ніж обсмажені на сковороді з додаванням олії. І більш ніжними, завдяки заливці з молока і яєць. Отже, перед вами рецепт млинці з м'ясом в духовці з фото. Готуємо!
- Борошно - 2 склянки
- Яйця - 3 штуки(2 яйця - в тісто, 1 - для запікання)
- Молоко - 0, 6 L(0, 5 L - в тісто, 0, 1 L - для запікання)
- Сіль - 1 Чайна ложка (для начинки -1 щіпка, інше - в тісто)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки(2 - в тісто, 1 - для підсмажування цибулі)
- М'ясо - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Насамперед ставити варити м'ясо. Я робив це в мультиварці.
Поки вариться м'ясо, можна зробити тісто для млинців. Для цього змішуємо в молоці яйця, сіль і цукор, а потім досипати борошно. Добре розмішуємо і вливаємо в тісто рослинне масло.
На добре розігрітій сковороді смажимо тонкі млинці.
Цибулину чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на рослинному маслі.
Викладаємо в блендер зварене м'ясо, додаємо до нього обсмажену цибулю, сіль і мелений перець. Подрібнюємо-перемішуємо нашу начинку для млинчиків.
Викладаємо на млинець півтора столових ложки начинки і загортаємо млинці конвертиком.
Складаємо начинені млинці в жаростійкий посуд для запікання. Якщо ви хочете просто запекти млинці, без заливки, то змастіть форму маслом.
Збийте молоко з яйцем.
Залийте сумішшю млинчики у формі і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20.