Млинці з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати млинці з кефіром. Ці тонкі млинці? які також називають налисниками, відмінно підійдуть для завтраа або полудня. А ще в них можна загорнути будь-яку начинку.
Приготувати тонкі млинці не важко, основний час йде на жарку, а тісто готується дуже швидко і просто. Коли будете перевертати млинці на сковороді, використовуйте тонку широку лопатку, щоб не пошкодити і не порвати млинець.
Смачного!
- Кефір - 400 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, цукор - За смаком
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок(2 - в тісто, інше - для смаження)
Для початку в глибокій мисці збийте вінчиком яйця, в них влийте кефір і масло. Починайте всипати борошно і вимішувати тісто. Воно повинно вийти консистенції сметани.
Сковороду злегка змащуємо маслом і добре розігріваємо. За допомогою черпака наливаємо тісто в сковороду і розподіляємо / Смажимо блінкчікі на кожній стороні до рум'яності.
Готові млинці подавайте теплими зі сметаною або медом / Або ж загорніть в них начинку. Це може бути сир, шинка з сиром або будь-які овочі.