Млинці з кабачків з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, майже тануть у роті млинці - ось що таке млинці з кабачків з кефіром. Дуже рекомендую в якості швидкого сніданку. Рецепт уявляю нижче. Поїхали!
Швидкий сніданок з млинцями з кабачків і кефіру обійдеться вам всього в півгодини часу. Подавати млинці можна як гарнір або як основне блюдо. А готувати такі млинці - простіше простого. Натираємо очищені кабачки на тертці, змішуємо з іншими інгредієнтами і обсмажуємо на маслі в сковороді.
- Кабачок - 300 грам
- Кефір - 2/3 склянки
- Манька - 1/2 склянки
- Борошно - 1/2 склянки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Чистим, моєму, натираємо кабачки на тертці. Розбиваємо в миску з кабачками яйце.
Змішуємо кефір з манкою і заливаємо все це в миску з кабачками. Замішуємо, потроху додаючи борошно. Додаємо спеції і сіль, знову перемішуємо.
Столовою ложкою загрібаємо тісто і відправляємо в розігріту маслом сковороду. Млинці печемо хвилин 10, по 5 хвилин на кожну сторону.