Млинці в вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше і найшвидше пекти млинці в електровафельніцу. Там вони рівномірно пропікається і виходять ніжними, тонкими і рум'яними. І не доведеться розподіляти тісто по сковороді і перевертати.
Хочете знати, як приготувати млинці в вафельниці? Тоді дотримуйтесь вказівок з цього рецепта. У вас вийдуть тонкі і мереживні млинці-вафлі. Їх чудово подавати з усілякими солодкими і несолодкими начинками.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
Для тіста просійте склянку борошна в миску, зробіть в борошні "воронку" . Вбийте в неї сире куряче яйце, додайте дрібку солі, влийте півлітра молока, трохи рослинного масла, щоб млинці легше відходили від вафельниці. Перемішайте віночком, щоб тісто вийшло однорідним, без грудочок.
Увімкніть вафельницу і дайте їй час розігрітися. Потім змастіть поверхню приладу з двох сторін маслом за допомогою спеціальної силіконової пензлика.
Налийте трохи тесту за допомогою ополоника на вафельницу, притисніть і чекайте пару хвилин, поки млинець не зарум'яниться. Повторюйте процедуру, поки не скінчиться тісто.