Картопляні деруни в вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами, як приготувати деруни в вафельниці! Це також смачно і ситно, як зі сковороди. Але як мені здається, менш клопітно і до того ж незвичайно. Зі сметанкою - просто казка!
У картопляну масу можете додати будь-які спеції або трави. З одного крупного картоплі виходить приблизно одна порція маси для вафельниці, тому розраховуйте кількість на свою сім'ю і готуйте. Дуже смачно!
- Картопля - 3 штуки (великий)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
- Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
- Петрушка або кріп - 1 пучок (невеликий)
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для змазування вафельниці)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Картопля очистіть і натріть на крупній тертці. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес.
Додайте рубану зелень, Пристрасть і вода. Ретельно все перемішайте і посоліть за смаком.
Вафельницу нагрейте. За допомогою силіконової кисті змащуйте рослинним маслом перед кожним дерунів. Викладіть картопляну масу на всю поверхню і готуйте як звичайні вафлі - по індикатору.
Dranik готовий! За бажанням можете підсмажити більше або менше!
Подавайте зі сметаною або улюбленим соусом. Смачного!