Млинці Крумкейк
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування скандинавських млинців Крумкейк.
Кількість порцій: 3-4
- Цукор - 1./2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Мука - 1/2 склянки
- Ваніль - 1/2 чайних ложки
- Кардамон - 1/2 чайних ложки
- Вода - 6 Ст. Ложок (холодна)
Змішайте разом масло і цукор. Збийте вінчиком з 1 яйцем. Додайте ваніль і мелений кардамон. Засипаємо борошно і змішуємо. Додаємо воду, тісто має вийти в міру густим.
Змастити форму для млинців вершковим маслом.
Заливаємо столову ложку тесту на форму.
Закриваємо форму. Випікати близько 1 хвилини.
Готові млинці звертаємо в ріжки.