Рецепт «мишки» з варених яєць фото

«мишки» з варених яєць
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Яйця , Морква
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Рецепти сироїдіння
Для дітей , На швидку руку , Фуршет
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

"Мишки" з варених яєць - легка закуска, наприклад, на Великдень або блюдо для дітей. Готується дуже просто і зберігається протягом 2-х днів в щільно закритому контейнері, в холодильнику.

Опис приготування:

Для того, щоб зробити вушка, ви можете використовувати скибочки маслин, редис, огірок або шматочок сиру, скажімо, Усе, чому можна надати круглу форму. Залучіть дітей, їм сподобається вам допомагати.

  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Розмарин свіжий - За смаком
  • Кетчуп - За смаком
& Quot; Мишки
1. Відваріть яйця круто, потім потримайте під холодною водою і очистіть від шкаралупи.
& Quot; Мишки
2. Розріжте яйця вздовж навпіл.
& Quot; Мишки
3. Очистіть моркву, промийте і наріжте тонкими скибочками.
& Quot; Мишки
4. На половинках яєць зробіть невеликі насічки і вставте круглі скибочки моркви.
& Quot; Мишки
5. З листочків розмарину зробіть вусики.
& Quot; Мишки
6. Наріжте тонкі палички з моркви і зробіть хвостики.
& Quot; Мишки
7. Кетчупом намалюйте оченята і подайте мишок з варених яєць на стіл.

Схожі рецепти