«мишки» з варених яєць
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.
"Мишки" з варених яєць - легка закуска, наприклад, на Великдень або блюдо для дітей. Готується дуже просто і зберігається протягом 2-х днів в щільно закритому контейнері, в холодильнику.
Опис приготування:
Для того, щоб зробити вушка, ви можете використовувати скибочки маслин, редис, огірок або шматочок сиру, скажімо, Усе, чому можна надати круглу форму. Залучіть дітей, їм сподобається вам допомагати.
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Розмарин свіжий - За смаком
- Кетчуп - За смаком
1. Відваріть яйця круто, потім потримайте під холодною водою і очистіть від шкаралупи.
2. Розріжте яйця вздовж навпіл.
3. Очистіть моркву, промийте і наріжте тонкими скибочками.
4. На половинках яєць зробіть невеликі насічки і вставте круглі скибочки моркви.
5. З листочків розмарину зробіть вусики.
6. Наріжте тонкі палички з моркви і зробіть хвостики.
7. Кетчупом намалюйте оченята і подайте мишок з варених яєць на стіл.