Минтай з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати чудовий рецепт несподівано смачної страви з середземноморським відтінком - минтай з баклажанами. Готується дуже швидко, а результат просто приголомшливий!
Приготування "минтая з баклажанами" займе зовсім небагато часу, а результат абсолютно точно порадує своїм вишуканим смаком, як це зробити, вам допоможе покрокова інструкція по приготуванню.
- Минтай - 2 штуки (середнього розміру)
- Баклажани - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Сухі італійські трави - 2-3 Щепоток
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Чорний мелений перець - 3 грами
Підготуйте інгредієнти.
З минтая приготуйте філе, поріжте на шматочки.
У борошно для панірування додайте сіль і чорний перець. Обваляйте в ній шматочки риби.
Обсмажте минтай до напівготовності.
Баклажани наріжте кружечками.
Баклажани обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін.
У форму для запікання викладіть баклажани, присипте сухими італійськими травами.
Викладіть шар помідорів, нарізаних кружечками.
На помідори викладіть рибу.
Наступним шаром викладіть баклажани, запікайте 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Після присипте тертим сиром і запікайте ще 10 хвилин.
Блюдо готово.
Подавайте запечені баклажани з овочевим салатом, це дуже смачно! Смачного!