Міні-тістечка «картопля»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте варіант ситного, солодкого і апетитного десерту, тоді пропоную вам покрокові рекомендації, як зробити міні-тістечка "картошка" . Ці ласощі багато хто любить і пам'ятає ще з дитинства.
Перед вами класичний рецепт міні-тістечок "картошка" основного бісквіта. Якщо у вас під рукою також є печиво або обрізки від торта, то сміливо використовуйте їх. Алкоголь додавайте тільки в тому випадку, якщо десерт не призначений для дітей. В інших ситуаціях аромат можна надати корицею або ваніліном, наприклад.
- Бісквіт - 1 штука (з 3 яйця - 100 грамів цукру, 80 грамів борошна і ложку крохмалю )
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 3 Ст. Ложки
- Какао - 1 Чайна ложка
- Лікер - За смаком
1. Спочатку спечіть бісквіт. Зробити це можна і заздалегідь, зрозуміло. Поламайте його для початку на шматочки.
2. А потім подрібніть в крихту, використовуючи для цього м'ясорубку або блендер.
3. У невеликій мисці з'єднайте розм'якшене вершкове масло і цукрову пудру.
4. Збийте все до однорідності, додайте згущене молоко. При бажанні можете всипати також ванільний цукор або використовувати за рецептом приготування міні-тістечок "картошка" інші ароматизатори.
5. Поступово всипати крихту, починайте активно перемішувати.
6. За бажанням можна також добити трохи лікеру або рому, наприклад. Замісити ось таке м'яке тісто. Приберіть його в холодильник хвилин на 20.
7. А ось тепер можна почати ліпити міні-тістечка "картошка" в домашніх умовах.
8. Обваляти їх можна в подрібнених горіхах, сухарях або суміші какао і цукрової пудри, як в даному випадку.
9. Ось, взагалі-то, і весь рецепт, як приготувати міні-тістечка "картошка" . Перед подачею можете прикрасити зверху шоколадною глазур'ю або кремом.