Міні-тістечка «Крошка-картошка»
(покроковий рецепт з фото)
Цей десерт (міні-тістечка або цукерки) готується буквально за 30 хвилин! Воно безсумнівно сподобається і дорослим, і дітям. І прекрасно підійде для Новорічного і Різдвяного чаювання.
Цей шикарний десерт без випічки прекрасно підійде для вашого святкового столу! Коли все салати вже з'їдені, настає час чаювання і хочеться не торта з жирним кремом, а чогось легшого. Ці міні-тістечка якраз такі! смачні, терпкі, в міру солодкі і не дуже жирні! До того ж, дуже прості у приготуванні! Всім раджу приготувати!
- Печиво - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Горіхи - 50 грам
- Згущене молоко - 90 грам (варене)
- Шоколад - 60 грам (гіркий)
- Молоко - 30 мілілітрів
- Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
Печиво і горіхи (у мене вже мелені) покладіть в чашу блендера і подрібніть.
Або покладіть в пакет і прокатати качалкою.
В масло кімнатної температури додайте варене згущене молоко. Збити вершки.
Шоколад залийте киплячим молоком.
Додайте в крем і розмішайте до однорідності.
Додайте до печива з горіхів.
Розмішайте до однорідності і приберіть в холод на 30 хвилин.
Сформуйте невеликі тістечка, обваляйте їх в какао-порошку.
Надлишки видалите за допомогою сита.
Подайте до чаю або кави. Смачного!