Рецепт «Крошка-картошка» фото

«Крошка-картошка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Картопля , Сир , Ковбаса
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чи не чули про рецепт, як приготувати «Крихітку-картоплю»? Ну що ж, тоді представляю вам докладний рецепт цього смачного і ситного страви, яке можна зробити з різними видами начинки.

Опис приготування:

Можна зробити таку картоплю з м'ясом, із зеленню і сиром, з ковбасою, з овочами, з готовими салатами і всім, на що вистачить вашої фантазії. Страва смачна і універсальне, є чудовою альтернативою картоплі з салом човниками. До столу страву можна подавати гарячим і холодним.

  • Картопля - 8 штук
  • Ковбаса - 8 скибочок
  • Сир - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 0, 5 пучка
1
Вибирайте картопля однакового розміру, гарненько вимийте і помістіть в каструлю з водою, залиште на кілька хвилин.
2
Дістаньте картоплю і кожну оберніть в фольгу, перекладіть на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 90 хвилин.
3
Ковбасу наріжте кубиком або соломкою, твердий сир натріть на крупній тертці.
4
Готову картоплю дістаньте з духовки і розріжте на 2 частини, ложкою або виделкою дістаньте більшу частину м'якоті.
5
Перекладіть її в миску і розімніть вилкою, додайте до маси ковбасу і сир, посоліть і поперчіть за смаком.
6
Додайте сметану і гарненько перемішайте начинку. Зелень вимийте і наріжте дрібно, додайте до начинки і ще раз перемішайте.
7
Викладіть начинку в картопляні половинки. Перед подачею можна підігріти картоплю в мікрохвильовці чи духовці. Смачного!

Схожі рецепти