Міланезе де Полло
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна і соковита курочка в рум'яної хрусткої паніровці - популярний рецепт іспанської кухні, який можна легко приготувати вдома! Дуже просте блюдо для вашого обіду або святкового вечері!
Міланезе де полів - це ніжне куряче філе, обсмажене в паніровці з сухарів, яєчної суміші зі спеціями, часником і борошном. Панірування дозволяє зберегти ніжність філе, не дати йому стати сухим або сильно засмажити. Скоринка ж виходить хрусткою і дуже смачною! Зазвичай Міланезе де Полло подають з помідорами чері і скибочками лимона.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Моцарелла - 4 скибочки
- Спеції - За смаком
У чашу блендера викладіть яйця, борошно, цибуля (можете його на половинки розрізати), столову ложку петрушки, часник, спеції. Збивайте пару хвилин до отримання однорідної маси.
В окрему миску висипте сухарі, щоб вони були готові до паніровці. Курячі грудки можете відбити, якщо вони товсті.
Поставте сковороду розігріватися і налийте рослинне масло.
Кожну грудку занурте в суміш яєчну, потім в сухарі.
Поставте сковороду розігріватися і налийте рослинне масло.
Кожну грудку занурте в суміш яєчну, потім в сухарі.
Обваляйте з двох сторін курку і викладіть на сковороду обсмажувати до рум'яної скоринки. Обсмажуйте хвилин 7-10 з кожного боку.
На готову ще гарячу курку викладіть по шматочку моцарели, щоб сир розплавився.
Готове Міланезе де Полло подавайте з легким овочевим салатом. Смачного!
Готове Міланезе де Полло подавайте з легким овочевим салатом. Смачного!