Рецепт Міланезе де Полло фото

Міланезе де Полло
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Борошно , Овочі , Птах , Курка , Часник , Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Апетитна і соковита курочка в рум'яної хрусткої паніровці - популярний рецепт іспанської кухні, який можна легко приготувати вдома! Дуже просте блюдо для вашого обіду або святкового вечері!

Опис приготування:

Міланезе де полів - це ніжне куряче філе, обсмажене в паніровці з сухарів, яєчної суміші зі спеціями, часником і борошном. Панірування дозволяє зберегти ніжність філе, не дати йому стати сухим або сильно засмажити. Скоринка ж виходить хрусткою і дуже смачною! Зазвичай Міланезе де Полло подають з помідорами чері і скибочками лимона.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Моцарелла - 4 скибочки
  • Спеції - За смаком
міланезе де Полло - фото крок 1
У чашу блендера викладіть яйця, борошно, цибуля (можете його на половинки розрізати), столову ложку петрушки, часник, спеції. Збивайте пару хвилин до отримання однорідної маси.
міланезе де Полло - фото крок 2
В окрему миску висипте сухарі, щоб вони були готові до паніровці. Курячі грудки можете відбити, якщо вони товсті.
Поставте сковороду розігріватися і налийте рослинне масло.
Кожну грудку занурте в суміш яєчну, потім в сухарі.
міланезе де Полло - фото крок 3
Обваляйте з двох сторін курку і викладіть на сковороду обсмажувати до рум'яної скоринки. Обсмажуйте хвилин 7-10 з кожного боку.
міланезе де Полло - фото крок 4
На готову ще гарячу курку викладіть по шматочку моцарели, щоб сир розплавився.
Готове Міланезе де Полло подавайте з легким овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти