Міланезе
(покроковий рецепт з фото)
Міланезе - це національне італійське блюдо. Це - свого роду відбивні, створені в Мілані. Я розповім вам, як приготувати Міланезе з курки.
Міланезе - дуже ніжна і м'яка куряча відбивна. Ви так само можете приготувати її на сковороді. Обсмажте на сковороді, потім покладіть на одну сторону помідор і сир, потомите під кришкою, поки сир не розплавиться. Подавайте зі свіжими овочами, рисом або картопляним пюре. Смачного.
- Куряча відбивна - 2-4 штук
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Твердий сир - 50-100 грам
Збийте яйце. Видавіть до них часник і перемішайте.
Занурте відбивні в збиті яйця цілком.
Обваляйте відбивну в панірувальних сухарях. Потім викладіть її на форму для випікання. Випікайте в розігрітій на 220 градусів духовці близько 25 хвилин. Потім дістаньте, покладіть зверху один-два скибочки помідора і шматочок твердого сиру. Поставте назад в духовку. Продовжуйте випікати до тих пір, поки сир не розплавиться.