Рецепт Міланезе фото

Міланезе
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Міланезе - це національне італійське блюдо. Це - свого роду відбивні, створені в Мілані. Я розповім вам, як приготувати Міланезе з курки.

Опис приготування:

Міланезе - дуже ніжна і м'яка куряча відбивна. Ви так само можете приготувати її на сковороді. Обсмажте на сковороді, потім покладіть на одну сторону помідор і сир, потомите під кришкою, поки сир не розплавиться. Подавайте зі свіжими овочами, рисом або картопляним пюре. Смачного.

  • Куряча відбивна - 2-4 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Твердий сир - 50-100 грам
міланезе - фото крок 1
Збийте яйце. Видавіть до них часник і перемішайте.
міланезе - фото крок 2
Занурте відбивні в збиті яйця цілком.
міланезе - фото крок 3
Обваляйте відбивну в панірувальних сухарях. Потім викладіть її на форму для випікання. Випікайте в розігрітій на 220 градусів духовці близько 25 хвилин. Потім дістаньте, покладіть зверху один-два скибочки помідора і шматочок твердого сиру. Поставте назад в духовку. Продовжуйте випікати до тих пір, поки сир не розплавиться.

Схожі рецепти