Мексиканська шаурма
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайний рецепт шаурми грунтується на мексиканських коржиках в які загортається начинка. Виходить дуже соковита і апетитна шаурма, так як з усім не поступається за смаком - класичної.
Перед вами простий рецепт приготування мексиканської шаурми. У цьому рецепті використовуються мексиканські коржі, куплені в найближчому супермаркеті. Салатний мікс, також покупної, але ви можете його замінити свіжою зеленню. М'ясо можна використовувати будь-який, я використовував куряче філе, ще смачно зі свининою. Гарного дня і вдалого приготування!
- Куряче філе - 500 грам
- Коржі мексиканські - 4 штуки
- Салатний мікс - За смаком
- Помідори - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
Підготуємо необхідні інгредієнти.
Куряче філе нарізаємо тонкою соломкою і змішуємо з приправою.
Потім потрібно обсмажити куряче філе на рослинній олії.
Сметану і майонез змішайте, додайте приправу для соусу.
Тонкими кільцями нарізаємо цибулю і помідори.
Змастіть лаваш соусом, в центр викладіть курку, помідори, цибуля і зелень. Загорніть лаваш в трубочку і обсмажте на сковороді без масла, по кілька хвилин кожну сторону.
Шаурма готова! Смачного!