Медовий сироп
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий, ароматний і дуже корисний сироп, який стане в нагоді вам при випічці пахлави, пряників і пряників. Таким сиропом можна поливати каші і млинці, пудинги і ягоди.
Медовий сироп - це і смачно і корисно. На Сході багато кондитерських виробів готуються на основі меду або з його додаванням. Знамениті пахлави і рівні - всі ми пробували ці смачні східні солодощі. У російській кухні медовий сироп також використовується досить часто. Мої діти отбриківаться від меду, коли я напихати їм їх при застуді. Зате пончики в медовому сиропі, пряники і медові пряники наминали за милу душу. Рецепт приготування медового сиропу ну дуже простий. Стаю своїм рецептом.
1. Змішуємо в каструльці мед з водою.
2. Ставимо на плиту і, підігріваючи, розмішуємо до розчинення меду.
3. В кінці додаємо ложку лимонного соку, розмішуємо і прибираємо з вогню.
Ось наш сироп і готовий. Головне - не давайте сиропу закипеть, адже при кип'ятінні в меду побивається багато корисного. Смачних вам десертів!
- Мед - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
1. Змішуємо в каструльці мед з водою.
2. Ставимо на плиту і, підігріваючи, розмішуємо до розчинення меду.
3. В кінці додаємо ложку лимонного соку, розмішуємо і прибираємо з вогню.
Ось наш сироп і готовий. Головне - не давайте сиропу закипеть, адже при кип'ятінні в меду побивається багато корисного. Смачних вам десертів!