Рецепт Медовий чізкейк фото

Медовий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Чізкейк
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите чизкейки, дуже рекомендую приготувати такий чізкейк на меду. Тонкий аромат і відмінний смак доставлять вам кілька приємних моментів за чашкою свіжого чаю. Такий десерт і на новорічний стіл поставити не соромно!

Опис приготування:

Для запобігання розтріскування остуджують чізкейк поетапно: спочатку в духовці, потім при кімнатній температурі і витримайте в холодильнику години три, не менше. Тоді креязик структура чизкейка повністю розкриється.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Печиво - 200 грам (цукрове)
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 500 грам (жирний)
  • Крем - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Мед - 100 грам (якнайменше, якщо не любите сильно солодке)
медовий чізкейк - фото крок 1
Поставте духовку прогріватися до температури 180 градусів. Цукрове печиво пробийте в блендері в пульсовом режимі до дуже дрібної крихти.
медовий чізкейк - фото крок 2
Розтопити вершкове масло і мед в мікрохвильовій печі до рідкого стану. Продовжуючи працювати в пульсовом режимі, поступово влийте розтоплене масло і мед.
медовий чізкейк - фото крок 3
Викладіть суміш в роз'ємну форму і добре утрамбувати її. Зручно це робити денцем склянки. Можна прибрати форму з основою в холодильник.
медовий чізкейк - фото крок 4
Сир пробийте блендером в однорідну масу, додавши сметану, мідь, крохмаль і яйця.
медовий чізкейк - фото крок 5
Вилийте сирну масу на основу з печива. Обережно вдарте пару раз формою об стіл, щоб вигнати зайве повітря.
медовий чізкейк - фото крок 6
Випікайте чізкейк близько години. Краї повинні схопитися і злегка підрум'янитися, а серединка залишатися трохи тремтячою. У мене газова духовка, до якої я лише звикаю, тому трохи перетримала, але піджарені краєчки дуже смачні!
медовий чізкейк - фото крок 7
Остудіть чізкейк поетапно і витримайте в холодильнику. При подачі полийте журавлинним або брусничним соусом або варенням.

Схожі рецепти