Медова шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Медова шарлотка з яблуками готується без цукру, його замінюють чотири ложки меду. Виходить не дуже солодкий, ароматний десерт з хрусткою скоринкою. Абсолютно незамінний осінній яблучний пиріг.
Медова шарлотка з яблуками готується дуже просто. Масло з медом можна за 30 секунд розтопити в мікрохвильовці. Спочатку включіть її, а потім приступайте до приготування тіста і нарізці яблук. З цим рецептом може впорається навіть дитина, звичайно, більш менш дорослий. Я завжди намагаюся залучити дітей до приготування солодких десертів, для них це велика радість, та й в житті знадобиться. Успіхів і приємного апетиту!
- Яблуко - 4 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Мед - 3-4 Ст. Ложок
- Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготувати продукти.
Масло і мед розтопити.
Соду гасимо лимоном.
З меду, олія, борошна, яєць, кориці, соди і солі вимішуємо тісто.
Яблука порізати дольками, укласти в форму і залити тестом.
Випікати при 170 градусах хвилин на 35-40 хвилин.