Рецепт Mcadi фото

Mcadi
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

У Грузії ці ароматні коржі є другим хлібом і їх частенько можна побачити як на святковому столі, так і за звичайним вечерею або обідом, а готуються вони з кукурудзяної муки, іноді з сиром.

Опис приготування:

Я ніколи не була в Грузії, але досить часто відвідую грузинські ресторани і кожен раз ці коржі приводять мене в повний захват, тому мені завжди було цікаво, як приготувати мчади. Як виявилося, зробити це зовсім нескладно, головне - це знайти якісну кукурудзяну муку, іноді в мчади додають ще й сир, але особисто мені ці коржі більше подобаються без нього. До речі, ви можете приготувати мчади в домашніх умовах не тільки в якості заміни хлібу, але і їсти їх як самостійну страву зі сметаною або соусом.

  • Заголовок Бондюель - 500 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сода - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода тепла - За смаком
Mcadi - фото крок 1
Для початку насипаємо необхідну кількість кукурудзяного борошна в глибоку миску.
Mcadi - фото крок 2
Додаємо розм'якшене вершкове масло, соду і сіль, вливаємо стільки води, щоб коржі не тріскалися при ліпленні і тримали форму.
Mcadi - фото крок 3
Перемішуємо все до утворення однорідної маси.
Mcadi - фото крок 4
Тепер розігріваємо на сковороді невелика кількість рослинного масла, формуємо з приготованого тесту невеликі круглі коржі і викладаємо їх на сковороду.
Mcadi - фото крок 5
Обсмажуємо мчади з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти