Майонез дієтичний
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати майонез дієтичний. Це веганські варіант без яєць. Майонез виходить досить пікантним, з приємною ніжною консистенцією. Раджу спробувати.
Такий майонез можна зберігати в закритому контейнері в холодильнику цілий тиждень. Так що ви можете спробувати його з різними стравами.
Я не тільки приправляю салати таким майонезом, а іноді просто використовую його як соус до м'яса або, наприклад, до риби. Виходить смачно.
- Часник - 2 зубчики
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця дижонская - 2 чайних ложки
- Нут консервований - 12 штук
- Рідина від консервованого нуту - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 120 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Отже, спочатку відкрийте нут, візьміть, скільки потрібно, нуту і рідини, підготуйте інші інгредієнти.
У високу чашу блендера складіть всі інгредієнти, крім масла, і починайте збивати на великій швидкості до повної гладкості маси. Не виключаю міксер, акуратно і поступово вливайте масло.
За смаком приправити готовий майонез сіллю і перцем, за бажанням можна додати подрібнену зелень.