Рецепт Масляний бісквіт фото

Масляний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Класичний англійський бісквіт на вершковому маслі все ще залишається найпопулярнішою випічкою Туманного Альбіону, а його простота і неперевершений смак - запорука смачного торта. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Цей олійною бісквіт також називається бісквітом королеви Вікторії, адже він був її улюбленою випічкою. Щоб приготувати олійною бісквіт, візьміть порівну борошна, цукру і масла. Традиційна просочення коржів - джем полуничний, ягоди полуниці і вершковий крем. Прикрасити бісквіт теж ви можете ягодами і кремом.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 8 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цедра лимону - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Полуниця - За смаком
  • Джем - За смаком
масляний бісквіт - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
масляний бісквіт - фото крок 2
Змішайте цукор і масло (останнім має бути кімнатної температури).
масляний бісквіт - фото крок 3
Збивайте міксером хвилин 5.
Потім по одному вводите яйця, кожен раз збиваючи по хвилині.
масляний бісквіт - фото крок 4
Борошно змішайте віночком з розпушувачем.
Поступово додавайте її в тісто, не перестаючи працювати міксером.
масляний бісквіт - фото крок 5
Натріть цедру лимона, додайте її разом з екстрактом ванілі в тісто.
масляний бісквіт - фото крок 6
Змастіть форму вершковим маслом і присипте борошном, застелите дно пергаментом. Викладіть тісто (воно виходить дуже густим), розрівняйте його лопаткою.
масляний бісквіт - фото крок 7
Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 20-25. Перевіряйте готовність зубочисткою, Чи не передержіте бісквіт. Якщо підрум'янився - значить готовий. Дайте йому охолонути на решітці.
масляний бісквіт - фото крок 8
Промазати коржі ви можете полуницею з джемом, а зверху - вершковим кремом.
масляний бісквіт - фото крок 9
Готовий олійною бісквіт виходить дуже соковитим і ніжним. Смачного!

Схожі рецепти