Мармелад з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, немає нічого простішого, ніж приготувати мармелад з фейхоа. Робиться це досить швидко, а виходить неймовірно смачно і корисно. Ви не пошкодуєте!
По суті, мармелад - це те ж саме варення, тільки в більш густий формі. Тому принцип приготування мармеладу з фейхоа мало чим відрізняється від приготування будь-якого іншого варення або мармеладу. Тільки в звичайне варення ми не додаємо ніяких загусники, а в мармелад можна додати (наприклад, желатин) для прискореного ефекту. Найголовніше в приготуванні - купити цей фрукт. Інша справа за малим.
- Фейхоа - 1000 грам
- Цукор - 500 грам
- Желатин - 40 грам

1. Моєму фрукт, обрізаємо кінчики. Часто можна зустріти на поверхні темні плями, але не варто побоюватися: це лише сигнал, що фрукт стиглий. Як то кажуть - в самому соку.

2. Подрібнюємо фейхоа в блендері або будь-яким іншим способом. Додаємо цукор і желатин, перемішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, варимо ще 3-5 хвилин.

3. Готово! Розкладаємо по формах, і даємо цій смакоти охолонути.