Рецепт Мармелад для діабетиків фото

Мармелад для діабетиків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Для діабетиків
На святковий стіл, Новий рік
Десерти, Мармелад

Незважаючи на пропонований асортимент ласощів для хворих на діабет, деколи хочеться зробити що-небудь домашнє. Пропоную для різноманітності дуже простий рецепт мармеладу для діабетиків.

Як приготувати мармелад для діабетиків?

1. Каркаде чай - не тільки смачний, але і корисний. Чому б не використати його в якості основи для натурального десерту? Отже, рецепт приготування мармеладу для діабетиків починається з того, що чай необхідно залити окропом і залишити його як слід настоятися.

2. Окремо замочити в теплій воді желатин.

3. Замінник цукру можна використовувати будь-який (кількість регулюється за смаком), а при бажанні можна обійтися і без нього.

4. У чаю повинен бути насичений світло. Потім його необхідно процідити і відправити на вогонь.

5. Довести до кипіння, зняти з вогню і влити желатин.

6. Потрібно ретельно перемішати, щоб желатин повністю розчинився.

7. Отриманий сироп процідити через сито і вилити у форму. Можна використовувати силіконові маленькі формочки або одну велику, застеливши її попередньо пергаментом для випічки.

8. Ось такий корисний, апетитний і смачний мармелад для діабетиків в домашніх умовах вийде вже через 2-3 годину. Після застигання його можна нарізати порційними шматочками.

Будьте здорові!

  • Гібіскус - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 1 Склянка
  • Замінник цукру - За смаком
  • Желатин - 30 грам
Як приготувати мармелад для діабетиків?

1. Каркаде чай - не тільки смачний, але і корисний. Чому б не використати його в якості основи для натурального десерту? Отже, рецепт приготування мармеладу для діабетиків починається з того, що чай необхідно залити окропом і залишити його як слід настоятися.

2. Окремо замочити в теплій воді желатин.

3. Замінник цукру можна використовувати будь-який (кількість регулюється за смаком), а при бажанні можна обійтися і без нього.

4. У чаю повинен бути насичений світло. Потім його необхідно процідити і відправити на вогонь.

5. Довести до кипіння, зняти з вогню і влити желатин.

6. Потрібно ретельно перемішати, щоб желатин повністю розчинився.

7. Отриманий сироп процідити через сито і вилити у форму. Можна використовувати силіконові маленькі формочки або одну велику, застеливши її попередньо пергаментом для випічки.

8. Ось такий корисний, апетитний і смачний мармелад для діабетиків в домашніх умовах вийде вже через 2-3 годину. Після застигання його можна нарізати порційними шматочками.

Будьте здорові!

Схожі рецепти