Мармелад для діабетиків
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на пропонований асортимент ласощів для хворих на діабет, деколи хочеться зробити що-небудь домашнє. Пропоную для різноманітності дуже простий рецепт мармеладу для діабетиків.
Як приготувати мармелад для діабетиків?
1. Каркаде чай - не тільки смачний, але і корисний. Чому б не використати його в якості основи для натурального десерту? Отже, рецепт приготування мармеладу для діабетиків починається з того, що чай необхідно залити окропом і залишити його як слід настоятися.
2. Окремо замочити в теплій воді желатин.
3. Замінник цукру можна використовувати будь-який (кількість регулюється за смаком), а при бажанні можна обійтися і без нього.
4. У чаю повинен бути насичений світло. Потім його необхідно процідити і відправити на вогонь.
5. Довести до кипіння, зняти з вогню і влити желатин.
6. Потрібно ретельно перемішати, щоб желатин повністю розчинився.
7. Отриманий сироп процідити через сито і вилити у форму. Можна використовувати силіконові маленькі формочки або одну велику, застеливши її попередньо пергаментом для випічки.
8. Ось такий корисний, апетитний і смачний мармелад для діабетиків в домашніх умовах вийде вже через 2-3 годину. Після застигання його можна нарізати порційними шматочками.
Будьте здорові!
- Гібіскус - 5 Ст. Ложок
- Вода - 1 Склянка
- Замінник цукру - За смаком
- Желатин - 30 грам
1. Каркаде чай - не тільки смачний, але і корисний. Чому б не використати його в якості основи для натурального десерту? Отже, рецепт приготування мармеладу для діабетиків починається з того, що чай необхідно залити окропом і залишити його як слід настоятися.
2. Окремо замочити в теплій воді желатин.
3. Замінник цукру можна використовувати будь-який (кількість регулюється за смаком), а при бажанні можна обійтися і без нього.
4. У чаю повинен бути насичений світло. Потім його необхідно процідити і відправити на вогонь.
5. Довести до кипіння, зняти з вогню і влити желатин.
6. Потрібно ретельно перемішати, щоб желатин повністю розчинився.
7. Отриманий сироп процідити через сито і вилити у форму. Можна використовувати силіконові маленькі формочки або одну велику, застеливши її попередньо пергаментом для випічки.
8. Ось такий корисний, апетитний і смачний мармелад для діабетиків в домашніх умовах вийде вже через 2-3 годину. Після застигання його можна нарізати порційними шматочками.
Будьте здорові!