Рецепт Хліб для діабетиків в хлібопічці фото

Хліб для діабетиків в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Цільнозернове борошно
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Для людей, які страждають на діабет протипоказані вироби з борошна вищого гатунку. Рекомендовано використовувати продукцію з житнього, цільнозерновий борошна і висівок. З огляду на рекомендації давайте спечемо хліб.

При замісі необхідно звернути увагу на те, щоб тісто зібралося в м'який клубок. Якщо тісто кришиться, додайте по краплях теплої води і як тільки утворюється тісто потрібної консистенції, закрийте кришку хлібопічки.

  • Борошно цільнозернове - 260 грам
  • Висівки - 50 грам (вівсяні або житні)
  • Вода - 160 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Фруктоза - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі - 14 грам (сирі)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
хліб для діабетиків в хлібопічці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
хліб для діабетиків в хлібопічці - фото крок 2
У відерце хлібопічки налийте теплу воду, розкришите дріжджі. Додайте сіль, фруктозу.
хліб для діабетиків в хлібопічці - фото крок 3
Додайте борошно, висівки. Увімкніть режим "основний" . По часу: 3 годину 40 хвилин.
хліб для діабетиків в хлібопічці - фото крок 4
Під час замісу додайте рослинне масло. Як тільки тісто збереться в грудку, закрийте кришку хлібопічки і не відкривайте до закінчення процесу.
хліб для діабетиків в хлібопічці - фото крок 5
Після закінчення процесу дістаньте готовий хліб. Загорніть в рушник і витримайте протягом 5-6 годин.
хліб для діабетиків в хлібопічці - фото крок 6
Хліб готовий. Смачного!

Схожі рецепти