Рецепт Маринований бамбук фото

Маринований бамбук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Кавун
Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите пробувати екзотичні страви, зверніть увагу на цей цікавий і оригінальний варіант, як приготувати маринований бамбук. Чудова пікантна закуска, яка вас точно здивує!

Опис приготування:

Кількість води і оцту вказано досить умовно, так як все залежить від розміру баночки або іншої ємності, в якій ви будете маринувати бамбук. Закуска хороша тим, що її можна зберігати в холодильнику до двох місяців.

  • Бамбук - 6-7 штук
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Гострий перець - За смаком
  • Рисовий оцет - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
маринований бамбук - фото крок 1
1. Очистіть пагони і розріжте. Викладіть в каструльку з водою, додайте дрібку солі і пробланшуйте хвилин 5-7. Якщо бамбук все ще щільний, залиште ще на 5 хвилин. Після воду злийте.
маринований бамбук - фото крок 2
2. У каструльці з'єднайте оцет і воду. Додайте часник, перець за смаком і викладіть бамбук. Доведіть маринад до кипіння і на повільному вогні варите 10-15 хвилин.
маринований бамбук - фото крок 3
3. Готові пагони перекладіть в чисту баночку, залийте маринадом і після охолодження приберіть в холодильник. До речі, спробувати, що вийшло, можна вже через пару годин.

Схожі рецепти