Рецепт Мариновані лисички з яблучним оцтом фото

Мариновані лисички з яблучним оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Якщо замаринувати лисички з яблучним оцтом - виходить неймовірно смачно. Одного разу замаринувавши гриби цим способом, тепер роблю так постійно. Спробуйте, думаю, вам також припаде до смаку.

Як приготувати мариновані лисички з яблучним оцтом в домашніх умовах? Яблучний оцет можна приготувати самостійно, хоча простіше купити вже готовий, тим самим заощадивши свій час. Готову консервацію зберігайте в холодильнику. До речі, вживати грибочки можна відразу після приготування. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 1 кілограм
  • Яблучний оцет - 125 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Перець горошком - 4 штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
мариновані лисички з яблучним оцтом - фото крок 1
Банки і кришки простерилизуйте.
мариновані лисички з яблучним оцтом - фото крок 2
Лісіцкі PROMON, найбільші розріжте навпіл.
мариновані лисички з яблучним оцтом - фото крок 3
Кладемо гриби в каструлю, заливаємо холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо ще 10 хвилин, додаємо яблучний оцет, сіль, цукор, лавровий лист, чорний перець і гвоздику. Перемішуємо і варимо ще 15 хвилин.
мариновані лисички з яблучним оцтом - фото крок 4
Kladem лисиць в банках, закочує і перевертаємо до повного охолодження. Смачного!

Схожі рецепти