Мариновані лисички з яблучним оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо замаринувати лисички з яблучним оцтом - виходить неймовірно смачно. Одного разу замаринувавши гриби цим способом, тепер роблю так постійно. Спробуйте, думаю, вам також припаде до смаку.
Як приготувати мариновані лисички з яблучним оцтом в домашніх умовах? Яблучний оцет можна приготувати самостійно, хоча простіше купити вже готовий, тим самим заощадивши свій час. Готову консервацію зберігайте в холодильнику. До речі, вживати грибочки можна відразу після приготування. Хай щастить!
- Лісіцкі - 1 кілограм
- Яблучний оцет - 125 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Перець горошком - 4 штуки
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Гвоздика - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
Банки і кришки простерилизуйте.
Лісіцкі PROMON, найбільші розріжте навпіл.
Кладемо гриби в каструлю, заливаємо холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо ще 10 хвилин, додаємо яблучний оцет, сіль, цукор, лавровий лист, чорний перець і гвоздику. Перемішуємо і варимо ще 15 хвилин.
Kladem лисиць в банках, закочує і перевертаємо до повного охолодження. Смачного!