Маринад для пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачну рибку в клярі, та ще й під оригінальним маринадом. Дивимося і записуємо рецепт маринаду для пангасіуса! І буде вам смачна рибка на обід або вечерю!
Можна по-різному маринувати пангасіуса. Хочу вам запропонувати дуже оригінальний спосіб - в молоці. Тільки недавно його знайшла. Для приготування маринаду для пангасіуса, крім молока, нам знадобляться спеції для риби, можна взяти прованські трави.
- Пангасіус - 3 штуки
- Молоко - 0, 5 L
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Рибку промийте.
Заливаємо її молоком і на 25 хвилин відставляємо в бік.
Потім молоко зливаємо, додаємо спеції.
Потім обваляйте в борошні.
І смажте до золотистого кольору.
Ось така рибка золотиста виходить з маринадом для пангасіуса. Смачного!
Ось така рибка золотиста виходить з маринадом для пангасіуса. Смачного!