Рецепт Маринад для пангасіуса фото

Маринад для пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Готуємо смачну рибку в клярі, та ще й під оригінальним маринадом. Дивимося і записуємо рецепт маринаду для пангасіуса! І буде вам смачна рибка на обід або вечерю!

Опис приготування:

Можна по-різному маринувати пангасіуса. Хочу вам запропонувати дуже оригінальний спосіб - в молоці. Тільки недавно його знайшла. Для приготування маринаду для пангасіуса, крім молока, нам знадобляться спеції для риби, можна взяти прованські трави.

  • Пангасіус - 3 штуки
  • Молоко - 0, 5 L
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
маринад для пангасіуса - фото крок 1
Рибку промийте.
маринад для пангасіуса - фото крок 2
Заливаємо її молоком і на 25 хвилин відставляємо в бік.
маринад для пангасіуса - фото крок 3
Потім молоко зливаємо, додаємо спеції.
маринад для пангасіуса - фото крок 4
Потім обваляйте в борошні.
маринад для пангасіуса - фото крок 5
І смажте до золотистого кольору.
Ось така рибка золотиста виходить з маринадом для пангасіуса. Смачного!

Схожі рецепти