Манна каша з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто любить манну кашу, їдять її в будь-якому вигляді. А ось маленьким вередунам можна приготувати яскраву і красиву манну кашу з малиною. Блюдо буде виглядати, як десерт, дитина з задоволенням поїсть.
Звичайну манну кашу легко можна перетворити в красивий і смачний десерт, від нього ваша дитина навряд чи відязикаться. Та й який дорослий встоїть перед таким барвистим блюдом? :) Як же приготувати манну кашу з малиною? Та дуже просто! Читаємо і дивимося рецепт, готуємо!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Манька - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Малина - 300 грам

Молоко доводимо до кипіння, додамо дві столові ложки цукру і сіль. Потім в кипляче молоко всипаємо тонкою цівкою манку, при цьому добре розмішуємо крупу в молоці віночком.

Даємо каші покипіти пару хвилин, додамо вершкове масло і перемішаємо. Варимо ще хвилину-дві. Каша повинна загуснути.

А тепер перекладаємо кашу в невеликі формочки, нехай вона охолоне.

Залишимо третину ягід для прикраси каші, а решта подрібнити з цукром. Якщо вам не подобаються кісточки, перетріть вийшло пюре через друшляк.

Кашу з формочки викладаємо на плоску тарілку, поливаємо малиновим пюре і прикрашаємо ягодами.