Манна каша
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт каші манної, смачною і ситної. Впевнена, вам вона припаде до душі, а також вразить ваших діток. Адже не дарма така каша вважається дитячою. Хлопцям корисно їсти манку!
Перед вами - рецепт, який підкаже, як приготувати кашу манну. Чесно скажу, я не дуже її люблю, але чомусь досить багато моїх знайомих люблять їсти таку кашу і в дорослому віці. Для мене ж це варіант швидкого страви, якщо, скажімо, вівсянка закінчилася раптово, а снідати адже чимось потрібно! Тоді я готую манку: ситно і швидко!
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5 чайних ложки
1. На невеликому вогні доводимо молоко практично до кипіння і розчиняємо в ньому сіль і цукор. Потроху всипаємо манку.
2. Відразу ж ретельно перемішайте, щоб не виникали грудочки.
3. Коли каша загусне, зменшимо вогонь і варимо 15 хв. На слабкому вогні. Потім вимкнемо вогонь і накриємо каструлю кришкою, нехай настоїться наша каша ще хвилин 7. Готово!