Манна каша без грудочок
(покроковий рецепт з фото)
Найперша каша багатьох з нас, і тому манну кашу багато хто вважає дитячої. Але ж її люблять не тільки діти, але і дорослі. Давайте приготуємо правильну, ніжну і смачну манну кашу без грудочок.
Багато з вас вважають манну кашу дитячої, а ось і дарма. У моїй родині і чоловік, і дорослий син із задоволенням наминали таку кашу! правда, завжди з ягодами: з вишнею, полуницею, малиною. Взимку я готую манку з додаванням заморожених ягід. Викладаю ягоди в тарілку і заливаю їх гарячою кашею, вона остигає, а ягоди розморожуються. Швидко і смачно. Кашу я варю без грудочок, хоча багатьом подобаються саме грудочки в каші. Рецепт приготування манної каші без грудочок перед вами. Він простий, а каша виходить ніжною і дуже смачною.
- Молоко - 1 Склянка(250 мл.)
- Манна крупа - 3 чайних ложки (з гіркою)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 10 грам
Каструлю обполіскуємо холодною водою і ставимо на плиту, заливаємо молоко, доводимо його до кипіння (можна на великому вогні, якщо ви поруч).
У склянці змішаємо манну крупу, цукор і сіль.
Молоко починає закипати, зменшуємо вогонь.
Тонкою цівкою засипаємо в молоко манку з цукром і сіллю, при цьому розмішуємо віночком круговими рухами. Варимо після закипання хвилин 5, помішуючи кашу віночком.
У готову кашу додаємо вершкове масло, розмішуємо і викладаємо кашу в тарілку. Додаємо свіжі фрукти. Смачного!