Рецепт Манка без грудочок фото

Манка без грудочок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манька
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Каша на сніданок - це не тільки смачно, але і ситно. Багато дітей і дорослі відмовляються їсти манку через неапетитних грудочок, які в ній утворюються при варінні. Пропоную забути про них назавжди!

Опис приготування:

Щоб їсти кашу з задоволенням, її потрібно правильно зварити. Саме тому я і хочу поділитися з вами секретом, як приготувати манку без грудочок. При подачі її можна доповнити какао, варенням, згущеним молоком або вершковим маслом. Це швидко, просто і справді смачно!

  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 літр
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - За смаком
манка без грудочок - фото крок 1
1. У каструльку, попередньо сполоснувши її холодною водою, влейте молоко. Поставте на вогонь.
манка без грудочок - фото крок 2
2. З'єднайте в глибокій мисці манну крупу, щіпку солі і цукор (за смаком). Для аромату можна додати дрібку ваніліну.
манка без грудочок - фото крок 3
3. Ретельно все перемішайте.
манка без грудочок - фото крок 4
4. Коли молоко закипить, починається найвідповідальніший процес. Помішуючи ложкою молоко, всипати дуже повільно крупу.
манка без грудочок - фото крок 5
5. Продовжуйте безперервно помішувати, навіть коли вся крупа вже в каструлі, ще пару хвилин. Каша досить швидко почне густіти, але завдяки помішуванні грудочки не утворюються.
манка без грудочок - фото крок 6
6. Уварювати сильно кашу не рекомендую, так як вона буде густіти ще, коли почне остигати.
манка без грудочок - фото крок 7
7. Ось така апетитна кашка вийшла. Перед подачею можна покласти в тарілку шматочок вершкового масла.

Схожі рецепти