Малиновий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування малинового чізкейку. Американська кухня.
Як приготувати малиновий чізкейк?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Змастіть маслом форму для чізкейку.
2. Печиво вкладіть в щільний пакет і побийте качалкою зверху. Можна подрібніть його в міксері. Все печиво упереміш з маслом, що залишилося "вдавите" в дно форми. Притисніть чимось твердим. Запікайте масу в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім остудіть.
3. Сирний крем викладіть в миску і роздушіть виделкою. Додайте
175 г пісочний, борошно, яйця, ванілін. Збийте масу міксером. Білий шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додайте в тісто. 300 г промитої і просушеної малини або менше (залиште 50 г ягід для помадки і кілька цілих ягід для прикраси) замішайте в тісто.
4. Запікайте чізкейк в розігрітій духовці протягом 45 хвилин. По закінченню зазначеного часу чізкейк НЕ буде щільним, не хвилюйтесь. Залиште його у формі до охолодження години на 3 або довше.
5. Коли чізкейк охолоне, приготуйте помадку. 50 г малини викладіть в каструльку, додайте 4 ст. Ложки цукру і, помішуючи, доведіть до густої консистенції. Потім протріть через сито. Остудіть і залийте чізкейк зверху. Прикрасьте ягодами малини і подавайте.
Малиновий чізкейк готовий!
Смачного!
- Печиво - 200 грам (для основи)
- Імбирне печиво - 100 грам (для основи)
- Вершкове масло - 75 грам (для основи)
- Сирний крем - 600 грам (як "філадельфія" )
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 175 грам (плюс 4 ст. Ложки для помадки)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яйця - 3 штуки
- Шоколад білий - 150-200 грам
- Малина - 350 грам(50 г для помадки)
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Змастіть маслом форму для чізкейку.
2. Печиво вкладіть в щільний пакет і побийте качалкою зверху. Можна подрібніть його в міксері. Все печиво упереміш з маслом, що залишилося "вдавите" в дно форми. Притисніть чимось твердим. Запікайте масу в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім остудіть.
3. Сирний крем викладіть в миску і роздушіть виделкою. Додайте
175 г пісочний, борошно, яйця, ванілін. Збийте масу міксером. Білий шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додайте в тісто. 300 г промитої і просушеної малини або менше (залиште 50 г ягід для помадки і кілька цілих ягід для прикраси) замішайте в тісто.
4. Запікайте чізкейк в розігрітій духовці протягом 45 хвилин. По закінченню зазначеного часу чізкейк НЕ буде щільним, не хвилюйтесь. Залиште його у формі до охолодження години на 3 або довше.
5. Коли чізкейк охолоне, приготуйте помадку. 50 г малини викладіть в каструльку, додайте 4 ст. Ложки цукру і, помішуючи, доведіть до густої консистенції. Потім протріть через сито. Остудіть і залийте чізкейк зверху. Прикрасьте ягодами малини і подавайте.
Малиновий чізкейк готовий!
Смачного!