Рецепт Малиновий чізкейк фото

Малиновий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Малина
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Десерти , Пироги , Чізкейк
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Простий рецепт приготування малинового чізкейку. Американська кухня.

Опис приготування:

Як приготувати малиновий чізкейк?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Змастіть маслом форму для чізкейку.

2. Печиво вкладіть в щільний пакет і побийте качалкою зверху. Можна подрібніть його в міксері. Все печиво упереміш з маслом, що залишилося"вдавите" в дно форми. Притисніть чимось твердим. Запікайте масу в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім остудіть.

3. Сирний крем викладіть в миску і роздушіть виделкою. Додайте

175 г пісочний, борошно, яйця, ванілін. Збийте масу міксером. Білий шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додайте в тісто. 300 г промитої і просушеної малини або менше (залиште 50 г ягід для помадки і кілька цілих ягід для прикраси) замішайте в тісто.

4. Запікайте чізкейк в розігрітій духовці протягом 45 хвилин. По закінченню зазначеного часу чізкейк НЕ буде щільним, не хвилюйтесь. Залиште його у формі до охолодження години на 3 або довше.

5. Коли чізкейк охолоне, приготуйте помадку. 50 г малини викладіть в каструльку, додайте 4 ст. Ложки цукру і, помішуючи, доведіть до густої консистенції. Потім протріть через сито. Остудіть і залийте чізкейк зверху. Прикрасьте ягодами малини і подавайте.

Малиновий чізкейк готовий!

Смачного!


  • Печиво - 200 грам (для основи)
  • Імбирне печиво - 100 грам (для основи)
  • Вершкове масло - 75 грам (для основи)
  • Сирний крем - 600 грам (як"Філадельфія" )
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 175 грам (плюс 4 ст. Ложки для помадки)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 3 штуки
  • Шоколад білий - 150-200 грам
  • Малина - 350 грам(50 г для помадки)
Як приготувати малиновий чізкейк?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Змастіть маслом форму для чізкейку.

2. Печиво вкладіть в щільний пакет і побийте качалкою зверху. Можна подрібніть його в міксері. Все печиво упереміш з маслом, що залишилося"вдавите" в дно форми. Притисніть чимось твердим. Запікайте масу в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім остудіть.

3. Сирний крем викладіть в миску і роздушіть виделкою. Додайте

175 г пісочний, борошно, яйця, ванілін. Збийте масу міксером. Білий шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додайте в тісто. 300 г промитої і просушеної малини або менше (залиште 50 г ягід для помадки і кілька цілих ягід для прикраси) замішайте в тісто.

4. Запікайте чізкейк в розігрітій духовці протягом 45 хвилин. По закінченню зазначеного часу чізкейк НЕ буде щільним, не хвилюйтесь. Залиште його у формі до охолодження години на 3 або довше.

5. Коли чізкейк охолоне, приготуйте помадку. 50 г малини викладіть в каструльку, додайте 4 ст. Ложки цукру і, помішуючи, доведіть до густої консистенції. Потім протріть через сито. Остудіть і залийте чізкейк зверху. Прикрасьте ягодами малини і подавайте.

Малиновий чізкейк готовий!

Смачного!

Схожі рецепти