Рецепт Малиновий чізкейк фото

Малиновий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Малина
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Десерти, Пироги, Чізкейк

Простий рецепт приготування малинового чізкейку. Американська кухня.

Як приготувати малиновий чізкейк?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Змастіть маслом форму для чізкейку.

2. Печиво вкладіть в щільний пакет і побийте качалкою зверху. Можна подрібніть його в міксері. Все печиво упереміш з маслом, що залишилося "вдавите" в дно форми. Притисніть чимось твердим. Запікайте масу в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім остудіть.

3. Сирний крем викладіть в миску і роздушіть виделкою. Додайте

175 г пісочний, борошно, яйця, ванілін. Збийте масу міксером. Білий шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додайте в тісто. 300 г промитої і просушеної малини або менше (залиште 50 г ягід для помадки і кілька цілих ягід для прикраси) замішайте в тісто.

4. Запікайте чізкейк в розігрітій духовці протягом 45 хвилин. По закінченню зазначеного часу чізкейк НЕ буде щільним, не хвилюйтесь. Залиште його у формі до охолодження години на 3 або довше.

5. Коли чізкейк охолоне, приготуйте помадку. 50 г малини викладіть в каструльку, додайте 4 ст. Ложки цукру і, помішуючи, доведіть до густої консистенції. Потім протріть через сито. Остудіть і залийте чізкейк зверху. Прикрасьте ягодами малини і подавайте.

Малиновий чізкейк готовий!

Смачного!


  • Печиво - 200 грам (для основи)
  • Імбирне печиво - 100 грам (для основи)
  • Вершкове масло - 75 грам (для основи)
  • Сирний крем - 600 грам (як "філадельфія" )
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 175 грам (плюс 4 ст. Ложки для помадки)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 3 штуки
  • Шоколад білий - 150-200 грам
  • Малина - 350 грам(50 г для помадки)
Як приготувати малиновий чізкейк?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Змастіть маслом форму для чізкейку.

2. Печиво вкладіть в щільний пакет і побийте качалкою зверху. Можна подрібніть його в міксері. Все печиво упереміш з маслом, що залишилося "вдавите" в дно форми. Притисніть чимось твердим. Запікайте масу в розігрітій духовці протягом 5 хвилин. Потім остудіть.

3. Сирний крем викладіть в миску і роздушіть виделкою. Додайте

175 г пісочний, борошно, яйця, ванілін. Збийте масу міксером. Білий шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додайте в тісто. 300 г промитої і просушеної малини або менше (залиште 50 г ягід для помадки і кілька цілих ягід для прикраси) замішайте в тісто.

4. Запікайте чізкейк в розігрітій духовці протягом 45 хвилин. По закінченню зазначеного часу чізкейк НЕ буде щільним, не хвилюйтесь. Залиште його у формі до охолодження години на 3 або довше.

5. Коли чізкейк охолоне, приготуйте помадку. 50 г малини викладіть в каструльку, додайте 4 ст. Ложки цукру і, помішуючи, доведіть до густої консистенції. Потім протріть через сито. Остудіть і залийте чізкейк зверху. Прикрасьте ягодами малини і подавайте.

Малиновий чізкейк готовий!

Смачного!

Схожі рецепти