Малинові пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще ароматної домашньої випічки, ще й на швидку руку? Пропоную вам дивно простий рецепт малинових пиріжків з листкового тіста.
Ці прості і дуже смачні малинові пиріжки в домашніх умовах стануть чудовою ідеєю для літнього десерту. Їх можна взяти з собою на природу і приготувати на швидку руку перед приходом гостей. Корисні ягоди в хрусткому тесті - просто пальчики оближеш.
- Тісто листкове - 500 грам
- Малина - 300-350 грам
- Цукор - За смаком (при бажанні)
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
1. Листкове тісто в рецепт приготування малинових пиріжків краще брати дріжджове. Його необхідно розморозити попередньо.
2. Деко застелити пергаментом для випічки. Тісто нарізати невеликими квадратиками. Щоб пиріжки були повітряними, розгортати тісто не потрібно. Але якщо ви хочете більш тоненькі і хрусткі малинові пиріжки в домашніх умовах, тоді можна розкачати тісто, збільшивши його приблизно в два рази.
3. Малину вимити і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Додавати чи ні цукор - залежить від ваших смакових уподобань і солодощі самої ягідки.
4. Щоб тісто не було вологим від соку, ягоди необхідно з'єднати не тільки з цукром (в даному випадку використовується цукрова пудра), але і додати трохи крохмалю. Акуратно все перемішати, щоб не пом'яти малину.
5. На тісто викласти ягоди і акуратно загорнути. Можна зробити не тільки квадратні пиріжки, але і трикутнички. Також при бажанні можна зробити невеликі надрізи зверху. Надіслати лист в розігріту духовку і випікати до золотистого кольору.