Рецепт Малинові пиріжки фото

Малинові пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Ягоди, Малина, Листкове тісто
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт
Випічка, Пиріжки

Що може бути краще ароматної домашньої випічки, ще й на швидку руку? Пропоную вам дивно простий рецепт малинових пиріжків з листкового тіста.

Ці прості і дуже смачні малинові пиріжки в домашніх умовах стануть чудовою ідеєю для літнього десерту. Їх можна взяти з собою на природу і приготувати на швидку руку перед приходом гостей. Корисні ягоди в хрусткому тесті - просто пальчики оближеш.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Малина - 300-350 грам
  • Цукор - За смаком (при бажанні)
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
малинові пиріжки - фото крок 1
1. Листкове тісто в рецепт приготування малинових пиріжків краще брати дріжджове. Його необхідно розморозити попередньо.
малинові пиріжки - фото крок 2
2. Деко застелити пергаментом для випічки. Тісто нарізати невеликими квадратиками. Щоб пиріжки були повітряними, розгортати тісто не потрібно. Але якщо ви хочете більш тоненькі і хрусткі малинові пиріжки в домашніх умовах, тоді можна розкачати тісто, збільшивши його приблизно в два рази.
малинові пиріжки - фото крок 3
3. Малину вимити і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Додавати чи ні цукор - залежить від ваших смакових уподобань і солодощі самої ягідки.
малинові пиріжки - фото крок 4
4. Щоб тісто не було вологим від соку, ягоди необхідно з'єднати не тільки з цукром (в даному випадку використовується цукрова пудра), але і додати трохи крохмалю. Акуратно все перемішати, щоб не пом'яти малину.
малинові пиріжки - фото крок 5
5. На тісто викласти ягоди і акуратно загорнути. Можна зробити не тільки квадратні пиріжки, але і трикутнички. Також при бажанні можна зробити невеликі надрізи зверху. Надіслати лист в розігріту духовку і випікати до золотистого кольору.

Схожі рецепти