Рецепт Малинове желе фото

Малинове желе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Влітку я часто готую желе на агар-агар, він більш термостійкий, на відміну від желатину. Желе виходить щільне, без сторонніх запахів або смаків, тільки малина! Спробуйте!

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати смачне домашнє желе з ягід малини. Складного немає нічого, просто складіть в каструлю ягоди, цукор, агар з водою і проваріть пару хвилин. Злийте kostochki, а малиновий сироп розлийте по креманкам і охолодіть. Прикрасьте, як вам подобається і пробуйте! хай щастить!

  • Малина - 300 грам
  • Горілка - 200 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Якщо-якщо - 3 грами
малинове желе - фото крок 1
1. Підготуйте продукти: малину, якщо-якщо, воду кімнатної температури і цукор. Кількість цукру можна зменшити, якщо малина дуже солодка. Я поклала 2 ложки з гіркою.
малинове желе - фото крок 2
2. Воду з'єднайте з агар-агаром, перемішайте добре, залиште на 10 хвилин.
малинове желе - фото крок 3
3. У каструлю покладіть перебраний малину, цукор, vodu якщо agarom.
малинове желе - фото крок 4
4. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть пару хвилин, перемішуйте, ложкою роздавлюючи малину. Цукор і агар-агар повинні повністю розчиниться.
малинове желе - фото крок 5
5. За допомогою металевого сита протріть малину від кісточок.
малинове желе - фото крок 6
6. Розлийте желе по креманкам або стаканчиках і приберіть в холод на годину. Готове желе прикрасьте вершками, ягодами. Приємного!

Схожі рецепти