Малинове желе
(покроковий рецепт з фото)
Влітку я часто готую желе на агар-агар, він більш термостійкий, на відміну від желатину. Желе виходить щільне, без сторонніх запахів або смаків, тільки малина! Спробуйте!
Отже, розповідаю, як приготувати смачне домашнє желе з ягід малини. Складного немає нічого, просто складіть в каструлю ягоди, цукор, агар з водою і проваріть пару хвилин. Злийте kostochki, а малиновий сироп розлийте по креманкам і охолодіть. Прикрасьте, як вам подобається і пробуйте! хай щастить!
- Малина - 300 грам
- Горілка - 200 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Якщо-якщо - 3 грами
1. Підготуйте продукти: малину, якщо-якщо, воду кімнатної температури і цукор. Кількість цукру можна зменшити, якщо малина дуже солодка. Я поклала 2 ложки з гіркою.
2. Воду з'єднайте з агар-агаром, перемішайте добре, залиште на 10 хвилин.
3. У каструлю покладіть перебраний малину, цукор, vodu якщо agarom.
4. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть пару хвилин, перемішуйте, ложкою роздавлюючи малину. Цукор і агар-агар повинні повністю розчиниться.
5. За допомогою металевого сита протріть малину від кісточок.
6. Розлийте желе по креманкам або стаканчиках і приберіть в холод на годину. Готове желе прикрасьте вершками, ягодами. Приємного!