Малинове пила
(покроковий рецепт з фото)
Малинове пила - це найкраща профілактика в зиязик холоднечу, особливо дітям, які не переносять сиропи і пігулки. Приготування малинового повидла займе трохи сил, але, принесе багато задоволення.
Малинове повидло готується так:
1. Малину слід перебрати, видаливши зіпсовані ягоди і інший сміття.
2. Малину укласти в каструлю з товстим дном, залити водою, накрити каструлю кришкою і розпарити малину на повільному вогні до м'якості.
3. Протерти малину через сито або за допомогою блендера.
4. У малинове пюре додати цукор.
5. Поставити на повільний вогонь і варити, помішуючи дерев'яною ложкою і видаляючи пінку, до готовності (загустіння). Готовність повидла можна визначити по краплині. Якщо крапля не розтікається по холодній тарілці, це закінчилося.
6. Готове повидло з малини розлити в сухі простерилізовані банки і закатати сухими простерилізованих кришками.
- Малина - 2 кілограма
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 0, 5 склянки
1. Малину слід перебрати, видаливши зіпсовані ягоди і інший сміття.
2. Малину укласти в каструлю з товстим дном, залити водою, накрити каструлю кришкою і розпарити малину на повільному вогні до м'якості.
3. Протерти малину через сито або за допомогою блендера.
4. У малинове пюре додати цукор.
5. Поставити на повільний вогонь і варити, помішуючи дерев'яною ложкою і видаляючи пінку, до готовності (загустіння). Готовність повидла можна визначити по краплині. Якщо крапля не розтікається по холодній тарілці, це закінчилося.
6. Готове повидло з малини розлити в сухі простерилізовані банки і закатати сухими простерилізованих кришками.