Рецепт Малинове пила фото

Малинове пила
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Малина
Низькокалорійні
Для дітей, На швидку руку, Десерт
Заготовки

Малинове пила - це найкраща профілактика в зиязик холоднечу, особливо дітям, які не переносять сиропи і пігулки. Приготування малинового повидла займе трохи сил, але, принесе багато задоволення.

Малинове повидло готується так:

1. Малину слід перебрати, видаливши зіпсовані ягоди і інший сміття.

2. Малину укласти в каструлю з товстим дном, залити водою, накрити каструлю кришкою і розпарити малину на повільному вогні до м'якості.

3. Протерти малину через сито або за допомогою блендера.

4. У малинове пюре додати цукор.

5. Поставити на повільний вогонь і варити, помішуючи дерев'яною ложкою і видаляючи пінку, до готовності (загустіння). Готовність повидла можна визначити по краплині. Якщо крапля не розтікається по холодній тарілці, це закінчилося.

6. Готове повидло з малини розлити в сухі простерилізовані банки і закатати сухими простерилізованих кришками.


  • Малина - 2 кілограма
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 0, 5 склянки
Малинове повидло готується так:

1. Малину слід перебрати, видаливши зіпсовані ягоди і інший сміття.

2. Малину укласти в каструлю з товстим дном, залити водою, накрити каструлю кришкою і розпарити малину на повільному вогні до м'якості.

3. Протерти малину через сито або за допомогою блендера.

4. У малинове пюре додати цукор.

5. Поставити на повільний вогонь і варити, помішуючи дерев'яною ложкою і видаляючи пінку, до готовності (загустіння). Готовність повидла можна визначити по краплині. Якщо крапля не розтікається по холодній тарілці, це закінчилося.

6. Готове повидло з малини розлити в сухі простерилізовані банки і закатати сухими простерилізованих кришками.

Схожі рецепти