Малинове морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт дуже смачного вершкового морозива з малиною. Знадобиться міксер і морозильна камера, додаткового обладнання не використовуємо, найпростіший спосіб.
Морозиво з додавання фруктового пюре або ягідного соку, як правило, готують на основі жирних вершків. У поєднанні вийде ніжна креязик маса, досить легка завдяки ягодам або фруктам. Даний рецепт з малиною. Але, можна додати полуницю, вишню, чорницю, абрикос, персик або диню, вибирайте на свій смак. Морозиво настільки смачне, що повертатися до покупному варіанту не захочеться.
- Малина - 300 грам
- Вершки - 300 мілілітрів(30% жирності)
- Цукор - 4-6 Ст. Ложок
- М'ята - За смаком (листочки)
Підготуємо інгредієнти.
Малину перемелює блендером і віджимаємо сік. Сік повинен бути без кісточок. Вийде 250-200 мл. Соку.
В малиновий сік додаємо цукор і перемішуємо до його повного розчинення.
Вершки охолоджуємо і збивати в пишну піну.
Порціями виливаємо малиновий сік в вершки і акуратно перемішуємо.
Відправляємо масу в морозильну камеру на 1 час. Можна перекласти морозиво в контейнер або залишити в мисці, як вам зручніше.
Через годину морозиво трохи застигло, але, частина малинового соку може трохи відокремитися, тому, на даному етапі морозиво ретельно перемішуємо до однорідної консистенції і відправляємо в морозильну камеру на 1, 5-2 годину.
Малинове морозиво готове. Дістаємо його з морозильної камери, залишаємо на 10 хвилин при кімнатній температурі, а потім, розкладаємо позиційно. Малинове морозиво можна доповнити ягодами і листочками м'яти. Пригощайтеся!