Рецепт Малинове морозиво фото

Малинове морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Низькокалорійні
На полуденок
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную рецепт дуже смачного вершкового морозива з малиною. Знадобиться міксер і морозильна камера, додаткового обладнання не використовуємо, найпростіший спосіб.

Опис приготування:

Морозиво з додавання фруктового пюре або ягідного соку, як правило, готують на основі жирних вершків. У поєднанні вийде ніжна креязик маса, досить легка завдяки ягодам або фруктам. Даний рецепт з малиною. Але, можна додати полуницю, вишню, чорницю, абрикос, персик або диню, вибирайте на свій смак. Морозиво настільки смачне, що повертатися до покупному варіанту не захочеться.

  • Малина - 300 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів(30% жирності)
  • Цукор - 4-6 Ст. Ложок
  • М'ята - За смаком (листочки)
малинове морозиво - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
малинове морозиво - фото крок 2
Малину перемелює блендером і віджимаємо сік. Сік повинен бути без кісточок. Вийде 250-200 мл. Соку.
малинове морозиво - фото крок 3
В малиновий сік додаємо цукор і перемішуємо до його повного розчинення.
малинове морозиво - фото крок 4
Вершки охолоджуємо і збивати в пишну піну.
малинове морозиво - фото крок 5
Порціями виливаємо малиновий сік в вершки і акуратно перемішуємо.
малинове морозиво - фото крок 6
Відправляємо масу в морозильну камеру на 1 час. Можна перекласти морозиво в контейнер або залишити в мисці, як вам зручніше.
малинове морозиво - фото крок 7
Через годину морозиво трохи застигло, але, частина малинового соку може трохи відокремитися, тому, на даному етапі морозиво ретельно перемішуємо до однорідної консистенції і відправляємо в морозильну камеру на 1, 5-2 годину.
малинове морозиво - фото крок 8
Малинове морозиво готове. Дістаємо його з морозильної камери, залишаємо на 10 хвилин при кімнатній температурі, а потім, розкладаємо позиційно. Малинове морозиво можна доповнити ягодами і листочками м'яти. Пригощайтеся!

Схожі рецепти