Рецепт Малинове тістечко фото

Малинове тістечко
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Низькокалорійні
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Намічається свято і ви хочете здивувати гостей і близьких вишуканим десертом? Пропоную взяти на замітку рецепт приготування малинового тістечка - неймовірно апетитного і смачного.

Опис приготування:

Рецепт приготування малинового тістечка не можна назвати простим, однак результат перевершить ваші найсміливіші очікування.

1. Для початку необхідно спекти бісквіт. Вибирайте будь-який перевірений варіант і випікайте тонкий корж на деку. Тісто при бажанні можна розділити на дві частини і в одну додати какао - це зробить тістечко ще красивішим.

2. Готовий бісквіт потрібно остудити (найкраще залишити його на ніч).

3. Малину висипати в невелику каструльку і додати цукор. Надіслати на повільний вогонь і проварити трохи.

4. Тим часом окремо замочити в теплій воді желатин і дати йому набрякнути.

5. Малину зняти вогню і остудити. Акуратно протерти через сито, щоб прибрати всі кісточки.

6. Вершки потрібно збити віночком або міксером до м'яких піків.

7. Набряклий желатин додати до протертої малині і як слід перемішати.

8. Потім додати вершки і ще раз перемішати до однорідної консистенції.

9. Щоб зробити малинове тістечко в домашніх умовах ресторанного зразка знадобляться невеликі чарочки або чашечки. Розлити по ним приготоване суфле і залишити його до повного застигання.

10. З бісквіта цими ж формочками вирізати невеликі кружальця. Викласти, чергуючи білий і темний корж, а зверху акуратно розмістити суфле. Щоб воно добре вийшло з форми, можна опустити її на секунду в окріп і відразу перевернути на корж.

Прикрасити малинове тістечко можна свіжими ягідками і відразу подавати до столу.


  • Бісквіт - 2 штуки
  • Малина - 200 грам
  • Цукор - За смаком
  • Желатин - 11 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
Рецепт приготування малинового тістечка не можна назвати простим, однак результат перевершить ваші найсміливіші очікування.

1. Для початку необхідно спекти бісквіт. Вибирайте будь-який перевірений варіант і випікайте тонкий корж на деку. Тісто при бажанні можна розділити на дві частини і в одну додати какао - це зробить тістечко ще красивішим.

2. Готовий бісквіт потрібно остудити (найкраще залишити його на ніч).

3. Малину висипати в невелику каструльку і додати цукор. Надіслати на повільний вогонь і проварити трохи.

4. Тим часом окремо замочити в теплій воді желатин і дати йому набрякнути.

5. Малину зняти вогню і остудити. Акуратно протерти через сито, щоб прибрати всі кісточки.

6. Вершки потрібно збити віночком або міксером до м'яких піків.

7. Набряклий желатин додати до протертої малині і як слід перемішати.

8. Потім додати вершки і ще раз перемішати до однорідної консистенції.

9. Щоб зробити малинове тістечко в домашніх умовах ресторанного зразка знадобляться невеликі чарочки або чашечки. Розлити по ним приготоване суфле і залишити його до повного застигання.

10. З бісквіта цими ж формочками вирізати невеликі кружальця. Викласти, чергуючи білий і темний корж, а зверху акуратно розмістити суфле. Щоб воно добре вийшло з форми, можна опустити її на секунду в окріп і відразу перевернути на корж.

Прикрасити малинове тістечко можна свіжими ягідками і відразу подавати до столу.

Схожі рецепти