Рецепт Маленькі кексики фото

Маленькі кексики
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Горіхи, Вершкове масло, Мигдаль
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Каро

Невеликі кексики дуже добре виглядають на столі. Їх зручно їсти, можна прикрашати на свій розсуд. У цьому рецепті використовується мигдаль, який надає тісту незабутній смак і аромат.

Спробуйте приготувати ці смачні кексики, які можна подати до чаю або кави. Також їх зручно брати з собою на роботу в школу або пікнік. Відмінний солодкий перекус завжди буде з вами. Щоб дізнатися, як приготувати маленькі кексики, прочитайте цей рецепт.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор коричневий - 120 грам
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 120 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Мигдаль мелений - 40 грам
маленькі кексики - фото крок 1
Візьміть невелику піалку і всипте в неї коричневий цукор. Потім розтопіть на водяній бані вершкове масло і влийте його до цукру. Ретельно розітріть інгредієнти.
маленькі кексики - фото крок 2
По одному вбивайте в миску сирі курячі яйця. Після кожного ретельно збивайте його віночком або міксером на середній швидкості.
маленькі кексики - фото крок 3
Додайте в миску до інгредієнтів мелений мигдаль. Його можна приготувати самостійно, а можна купити вже готову мигдалеву борошно в магазині.
маленькі кексики - фото крок 4
Ретельно перемішайте інгредієнти. Борошно просійте через сито кілька разів і введіть її частинами до решти продуктів. Замісити тісто, яке за консистенцією повинно нагадувати сметану.
маленькі кексики - фото крок 5
Викладіть тісто в формочки для кексів, заповнивши їх на дві третини. Потім розігрійте духовку до двохсот градусів і запікайте в ній кекси близько п'ятнадцяти хвилин.

Схожі рецепти