Макарони з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Зажарена ароматна курочка з макаронами це улюблене блюдо в будь-якій сім'ї, і в моїй теж. Хочу поділитися з вами домашнім рецептом приготування макаронів з куркою.
Рецепт приготування макаронів з куркою простий у виконанні, найскладніше тут-видалення шкурки з помідорів, для більш ніжного соусу до курочку, але якщо у вас вже є досвід, приготування не займе багато часу. Спеції та часничок додадуть аромат і більше смаку нашому страві. Розглянемо рецепт макаронів з куркою з фото.
- Курка - 1 кілограм
- Макарони - 350 грам
- Помідори - 3-4 штук
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень петрушки - За смаком
У підсоленій воді відварюємо макарони до готовності хвилин 7-10 і проціджуємо.
Макарони обсмажуємо на вершковому маслі і солимо.
Порційні шматки курки обсмажити на олії на повільному вогні 15 хвилин, солимо і перчимо до смаку. Для тих, хто любить тільки курячі ніжки, можна закупити для готування стегенця.
На помідорах знімаємо шкірку, для цього робимо надріз і опускаємо в гарячу воду на 1 хвилину, а потім в миску з холодною водою. Нарізаємо дрібними кубиками.
Два зубчики часнику пропускаємо через прес.
У сковороду з куркою додаємо помідори, томатну пасту, часник і продовжуємо готувати ще 5 хвилин.
Для подачі на стіл на тарілку викладаємо курку, макарони і прикрашаємо рубаною зеленню петрушки.