М'ясо з сиром в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цієї страви дуже нагадує всім вам знайоме - м'ясо "по-французьки" . Різниця лише в способі приготування, в даному рецепті м'ясо з сиром готуються в мультиварці, а не духовці.
Перед вами класичний рецепт приготування м'яса з сиром в мультиварці. Готується блюдо, приблизно 60 хвилин, погодьтеся, для такої смакоти - це дуже навіть швидко! М'ясо під сиром подається до столу, в якості другої страви. На гарнір приготуйте картопля пюре. Хай щастить!
- М'ясо - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Помідори - 150 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
М'ясо ріжемо невеликими шматочками.
Картопля очищаємо і ріжемо тонкими пластинками.
Помідори ріжемо кружальцями, цибуля - півкільцями.
Змащуємо чашу мультиварки маслом. Кладемо м'ясо, це луків. Присипаємо все спеціями, за смаком.
На цибулю кладемо картопля. Солимо і перчимо до смаку.
Викладаємо помідори, змащені майонезом.
Присипаємо блюдо тертим сиром.
Готуємо в режимі "випічка", приблизно 45-50 хвилин.
Готово! Смачного!