Куряче м'ясо в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Чудова підлива з курячого м'яса в мультиварці. Швидко, просто і для будь-якого гарніру. Хоч зі спагеті її подавай, хоч з кашею, та й з картоплею пюре курятина піде.
Курка в мультиварці виходить дуже ніжною і смачною. Поріжте її шматочками і замаринуйте на 20 хвилин в суміші соєвого соусу і соусу барбекю. Потім викладіть м'ясо в мультиварку, виберіть режим гасіння і встановіть таймер на 40 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте трохи подрібненої зелені. На стіл подавайте з гарніром з макаронів або овочів. Смачного!
- М'ясо куряче - 800 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Соус для барбекю - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль і пеціі - За смаком
Поріжте м'ясо шматочками.
Змішайте соуси.
У суміш покладіть шматочки м'яса і дайте 20 минут помариноваться.
Потім викладіть м'ясо в мультиварку, виберіть режим гасіння і встановіть таймер на 40 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте трохи подрібненої зелені. На стіл подавайте з гарніром з макаронів або овочів.