Рецепт М'ясо з підливою в мультиварці фото

М'ясо з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете приготувати ніжне і дуже соковите м'ясо з підливою в мультиварці? Тоді пропоную вашій увазі абсолютно не складний рецепт.

Опис приготування:

Приготувати м'ясо з підливою в мультиварці може навіть новачок в кулінарній справі, так як основним процесом займеться кухонна техніка. Зроблене таким чином м'ясо виходить дуже соковите, смачне і ароматне.

  • Свинина - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Томатний соус - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції для м'яса - 1 щіпка (за смаком)
  • Лавровий лист - 2 штуки
м'ясо з підливою в мультиварці - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса з підливою в мультиварці дійсно простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. Чим менше шматочки, тим швидше блюдо буде готово.
м'ясо з підливою в мультиварці - фото крок 2
2. Цибулину очистити і нарізати маленькими кубиками. Також можна додати терту на тертці моркву, солодкий перець, баклажани та інші улюблені овочі.
м'ясо з підливою в мультиварці - фото крок 3
3. На дно чаші мультиварки налити рослинне масло. Викласти в чашу м'ясо з цибулею і включити режим Випічка на 5 хвилин.
м'ясо з підливою в мультиварці - фото крок 4
4. Після завершення програми перемішати м'ясо з цибулею, додати столову ложку борошна і смажити ще хвилин 5.
м'ясо з підливою в мультиварці - фото крок 5
5. Тим часом можна зайнятися соусом. Для його приготування необхідно змішати томатний соус зі зміною. При бажанні також можна додати видавлений через прес часник.
м'ясо з підливою в мультиварці - фото крок 6
6. Після завершення програми викласти соус в чашу мультиварки, посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції для м'яса і лавровий лист. При необхідності можна додати трохи води. Включити режим Гасіння на 1.5 годину. Коли м'ясо з підливою в мультиварці в домашніх умовах готове, можна додати свіжу дрібно нарізану зелень.

Схожі рецепти