М'ясо з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочете приготувати ніжне і дуже соковите м'ясо з підливою в мультиварці? Тоді пропоную вашій увазі абсолютно не складний рецепт.
Опис приготування:
Приготувати м'ясо з підливою в мультиварці може навіть новачок в кулінарній справі, так як основним процесом займеться кухонна техніка. Зроблене таким чином м'ясо виходить дуже соковите, смачне і ароматне.
- Свинина - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції для м'яса - 1 щіпка (за смаком)
- Лавровий лист - 2 штуки
1. Рецепт приготування м'яса з підливою в мультиварці дійсно простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. Чим менше шматочки, тим швидше блюдо буде готово.
2. Цибулину очистити і нарізати маленькими кубиками. Також можна додати терту на тертці моркву, солодкий перець, баклажани та інші улюблені овочі.
3. На дно чаші мультиварки налити рослинне масло. Викласти в чашу м'ясо з цибулею і включити режим Випічка на 5 хвилин.
4. Після завершення програми перемішати м'ясо з цибулею, додати столову ложку борошна і смажити ще хвилин 5.
5. Тим часом можна зайнятися соусом. Для його приготування необхідно змішати томатний соус зі зміною. При бажанні також можна додати видавлений через прес часник.
6. Після завершення програми викласти соус в чашу мультиварки, посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції для м'яса і лавровий лист. При необхідності можна додати трохи води. Включити режим Гасіння на 1.5 годину. Коли м'ясо з підливою в мультиварці в домашніх умовах готове, можна додати свіжу дрібно нарізану зелень.