Котлети в мультиварці з підливою
(покроковий рецепт з фото)
З цим чудовим рецептом котлет в мультиварці з підливою ви легко і без зусиль приготуєте ситний і смачний вечерю для всієї родини! Залишається тільки підібрати гарнір до смаку!
Це найпростіший рецепт котлет в мультиварці з підливою, з яким ви впораєтеся без особливих зусиль. Все що вам необхідно зробити - приготувати фарш, а далі всю роботу на себе візьме мультиварка, не погано, Чи не справедливість? ! Напевно, з цієї причини зараз я практично всі готую за допомогою цієї чудової техніки, адже вона з легкістю замінює і плиту, і духовку, і навіть пароварку. Приготування їжі з нею перетворюється в відпочинок, спробуйте самі! Ну а якщо ви хочете зробити щось дійсно смачне, то ось вам мій рецепт приготування котлет в мультиварці з підливою. Приступимо до справи!
- Фарш свинячий - 400 грам
- Фарш яловичий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Молоко - 1-2 склянок(+100 мілілітрів замочити хліб)
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Для початку приготуємо фарш, для цього змішуємо свинячий і яловичий фарш, додаємо розмочений в молоці хліб, яйце, подрібнену цибулю, солимо і заправляємо спеціями, замішуємо фарш. У чашу мультиварки викладаємо вершкове масло, встановлюємо режим "випічка" і час 40 хвилин. Викладаємо в мультиварку котлети.
Обсмажуємо їх до утворення золотистої скоринки з кожного боку. Все котлети не влізуть відразу в мультиварку, тому смажити їх потрібно партіями.
Коли все котлети будуть обсмажені перекладаємо їх в мультиварку.
Як підливи у нас буде виступати молоко з часником. Дуже просто і неймовірно смачно!
Виливаємо молоко в чашу мультиварки, додаємо цілі зубчики часнику, солимо і перчимо, закриваємо кришку. Встановлюємо режим "гасіння" і час 25 хвилин.
Після звукового сигналу відкриваємо кришку. Наші котлети повністю готові! Приємного всім апетиту!