Рецепт Котлети з фаршу з підливою фото

Котлети з фаршу з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичне блюдо в багатьох сім'ях - котлети з фаршу з підливою. На гарнір до таких котлет можна приготувати будь-яку кашу, макаронні вироби або картопляне пюре.

Опис приготування:

З фаршу можна готувати величезну кількість страв. Пропоную вам один з варіантів, як приготувати котлети з фаршу з підливою. Підлива готується на основі томатної пасти, а за смаком можна додати будь-які спеції. Котлети попередньо обсмажуються, після чого заливаються підливою.

  • Фарш - 700 грам
  • Кнопка - 2 часточки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Томатна паста - 100 грам
  • Борошно - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Яйце - 1 штука
котлети з фаршу з підливою - фото крок 1
1. Фарш для приготування котлет можна брати вже готовий. На цей раз я вирішила взяти домашній фарш зі свинини і яловичини.
котлети з фаршу з підливою - фото крок 2
2. Додаємо у фарш яйце, спеції і сіль за смаком. Замішуємо фарш і формуємо котлети. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії.
котлети з фаршу з підливою - фото крок 3
3. Паралельно робимо соус: обсмажуємо цибулю (можна морква), додаємо томатну пасту і борошно, заливаємо водою.
котлети з фаршу з підливою - фото крок 4
4. Заливаємо соусом котлети, ставимо гаситися на слабкому вогні. tusim навколо 25 хвилин. За цей час можна приготувати гарнір.
котлети з фаршу з підливою - фото крок 5
5. Подаємо котлети з фаршу з підливою в домашніх умовах в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти