Котлети з фаршу з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Класичне блюдо в багатьох сім'ях - котлети з фаршу з підливою. На гарнір до таких котлет можна приготувати будь-яку кашу, макаронні вироби або картопляне пюре.
З фаршу можна готувати величезну кількість страв. Пропоную вам один з варіантів, як приготувати котлети з фаршу з підливою. Підлива готується на основі томатної пасти, а за смаком можна додати будь-які спеції. Котлети попередньо обсмажуються, після чого заливаються підливою.
- Фарш - 700 грам
- Кнопка - 2 часточки
- Цибуля - 2 штуки
- Томатна паста - 100 грам
- Борошно - 1 щіпка
- Рослинна олія - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Фарш для приготування котлет можна брати вже готовий. На цей раз я вирішила взяти домашній фарш зі свинини і яловичини.
2. Додаємо у фарш яйце, спеції і сіль за смаком. Замішуємо фарш і формуємо котлети. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії.
3. Паралельно робимо соус: обсмажуємо цибулю (можна морква), додаємо томатну пасту і борошно, заливаємо водою.
4. Заливаємо соусом котлети, ставимо гаситися на слабкому вогні. tusim навколо 25 хвилин. За цей час можна приготувати гарнір.
5. Подаємо котлети з фаршу з підливою в домашніх умовах в гарячому вигляді. Смачного!