Їжачки з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Їжачки з підливою можна приготувати в мультиварці. Мультиварка зручна для мене тим, що, використовуючи функцію"відкладений старт" , можна отримати готове гаряче блюдо прямо до обіду.
Опис приготування:
Їжачки з підливою в мультиварці готуються десь півтори години. Для мене мультиварка гарна ще й тим, що все заклав, налаштував і відпочивай, чекай сигналу. У фарш для їжачків можна додати трохи води, щоб він був ніжніше, але якщо фарш отже рідкий, то цього робити не треба. У разі рідкого фаршу, можна обваляти сфорязикні їжачки в борошні. Їжачки виходять тільки якщо ви берете для їх приготування сирої рис! Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 600 грам
- Яйце - 1 грам
- Мал - 0, 5 склянки (мультстакан)
- Морква - 1 штука (велика)
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Мультиварку ставимо на режим"випічка" , наливаємо масло і страхуємо лук і моркву при відкритій кришці.
У мисці змішати фарш, яйце, рис і сіль.
Через 10 хвилин додаємо до цибулі в мультиварку томатну пасту, розмішуємо і укладаємо тефтелі. Закриваємо кришку до кінця режиму"випічка" , приблизно 10 хвилин.
Після сигналу відкриваємо кришку, додаємо спеції, dolivaem vodu, щоб їжачки були покриті нею цілком. Ставимо режим гасіння на годину.
Смачного!