Рецепт Їжачки з підливою в мультиварці фото

Їжачки з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Тефтелі

Їжачки з підливою можна приготувати в мультиварці. Мультиварка зручна для мене тим, що, використовуючи функцію "відкладений старт", можна отримати готове гаряче блюдо прямо до обіду.

Їжачки з підливою в мультиварці готуються десь півтори години. Для мене мультиварка гарна ще й тим, що все заклав, налаштував і відпочивай, чекай сигналу. У фарш для їжачків можна додати трохи води, щоб він був ніжніше, але якщо фарш отже рідкий, то цього робити не треба. У разі рідкого фаршу, можна обваляти сфорязикні їжачки в борошні. Їжачки виходять тільки якщо ви берете для їх приготування сирої рис! Успіхів і приємного апетиту!


  • Фарш - 600 грам
  • Яйце - 1 грам
  • Мал - 0, 5 склянки (мультстакан)
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
їжачки з підливою в мультиварці - фото крок 1
Мультиварку ставимо на режим "випічка", наливаємо масло і страхуємо лук і моркву при відкритій кришці.
їжачки з підливою в мультиварці - фото крок 2
У мисці змішати фарш, яйце, рис і сіль.
їжачки з підливою в мультиварці - фото крок 3
Через 10 хвилин додаємо до цибулі в мультиварку томатну пасту, розмішуємо і укладаємо тефтелі. Закриваємо кришку до кінця режиму "випічка", приблизно 10 хвилин.
їжачки з підливою в мультиварці - фото крок 4
Після сигналу відкриваємо кришку, додаємо спеції, dolivaem vodu, щоб їжачки були покриті нею цілком. Ставимо режим гасіння на годину.
їжачки з підливою в мультиварці - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти