Їжачки з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Їжачки з підливою можна приготувати в мультиварці. Мультиварка зручна для мене тим, що, використовуючи функцію "відкладений старт", можна отримати готове гаряче блюдо прямо до обіду.
Їжачки з підливою в мультиварці готуються десь півтори години. Для мене мультиварка гарна ще й тим, що все заклав, налаштував і відпочивай, чекай сигналу. У фарш для їжачків можна додати трохи води, щоб він був ніжніше, але якщо фарш отже рідкий, то цього робити не треба. У разі рідкого фаршу, можна обваляти сфорязикні їжачки в борошні. Їжачки виходять тільки якщо ви берете для їх приготування сирої рис! Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 600 грам
- Яйце - 1 грам
- Мал - 0, 5 склянки (мультстакан)
- Морква - 1 штука (велика)
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Мультиварку ставимо на режим "випічка", наливаємо масло і страхуємо лук і моркву при відкритій кришці.
У мисці змішати фарш, яйце, рис і сіль.
Через 10 хвилин додаємо до цибулі в мультиварку томатну пасту, розмішуємо і укладаємо тефтелі. Закриваємо кришку до кінця режиму "випічка", приблизно 10 хвилин.
Після сигналу відкриваємо кришку, додаємо спеції, dolivaem vodu, щоб їжачки були покриті нею цілком. Ставимо режим гасіння на годину.
Смачного!