Рецепт Їжачки з рисом в мультиварці фото

Їжачки з рисом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Це одне з улюблених страв всієї дітвори. І при цьому воно ще не тільки смачне, але і дієтичне, і корисне. А за допомогою мультиварки все готується легко і швидко.

Опис приготування:

Багато з нас пам'ятають смак їжачків з самого раннього віку - кому-то їх готувала мама, хтось їв їх в садку. Цей рецепт"Їжачки з рисом в мультиварці" допоможе вам відчути смак з дитинства. А у кого-то вже з'явилися свої діти і хочеться приготувати їм щось смачне і корисне. Зрозумілий покроковий рецепт допоможе навіть недосвідченим батькам. Залишиться тільки приготувати гарнір і можна сідати за стіл. Смачного!

  • Фарш - 600 грам (підійде фарш з будь-якого м'яса.)
  • Мал - 1/2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
їжачки з рисом в мультиварці - фото крок 1
Мал насипати в миску, добре промити.
їжачки з рисом в мультиварці - фото крок 2
Цибулю почистити, дрібно порізати.
їжачки з рисом в мультиварці - фото крок 3
Морква вимити, почистити, натерти на терці.
їжачки з рисом в мультиварці - фото крок 4
Помідори вимити, нарізати кубиками.
їжачки з рисом в мультиварці - фото крок 5
У чашу мультиварки налити рослинне масло. Додати підготовлені цибулю і моркву. Вибрати режим"Випічка" , час готування 20 хвилин. Обсмажувати овочі з відкритою кришкою.
їжачки з рисом в мультиварці - фото крок 6
В цей же час в промитий рис викласти фарш, додати яйце, сіль, перець. Добре перемішати. Сформувати їжачків. Минуло якраз 10 хвилин програми"Випічка" . Додаємо в овочі нарізані помідори, зверху викладаємо їжачків. Закрити кришкою і дати доготувати цьому режиму.
їжачки з рисом в мультиварці - фото крок 7
Після закінчення режиму"Випічка" відкрити кришку, додати спеції. Залити гарячою водою так, щоб їжачки були практично покриті водою. Вибрати режим"Гасіння" , час готування 1 час. Смачного!

Схожі рецепти