Їжачки з рисом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це одне з улюблених страв всієї дітвори. І при цьому воно ще не тільки смачне, але і дієтичне, і корисне. А за допомогою мультиварки все готується легко і швидко.
Багато з нас пам'ятають смак їжачків з самого раннього віку - кому-то їх готувала мама, хтось їв їх в садку. Цей рецепт "їжачки з рисом в мультиварці" допоможе вам відчути смак з дитинства. А у кого-то вже з'явилися свої діти і хочеться приготувати їм щось смачне і корисне. Зрозумілий покроковий рецепт допоможе навіть недосвідченим батькам. Залишиться тільки приготувати гарнір і можна сідати за стіл. Смачного!
- Фарш - 600 грам (підійде фарш з будь-якого м'яса.)
- Мал - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Спеції - - За смаком
Мал насипати в миску, добре промити.
Цибулю почистити, дрібно порізати.
Морква вимити, почистити, натерти на терці.
Помідори вимити, нарізати кубиками.
У чашу мультиварки налити рослинне масло. Додати підготовлені цибулю і моркву. Вибрати режим "випічка", час готування 20 хвилин. Обсмажувати овочі з відкритою кришкою.
В цей же час в промитий рис викласти фарш, додати яйце, сіль, перець. Добре перемішати. Сформувати їжачків. Минуло якраз 10 хвилин програми "випічка" . Додаємо в овочі нарізані помідори, зверху викладаємо їжачків. Закрити кришкою і дати доготувати цьому режиму.
Після закінчення режиму "випічка" відкрити кришку, додати спеції. Залити гарячою водою так, щоб їжачки були практично покриті водою. Вибрати режим "гасіння", час готування 1 час. Смачного!