Їжачки з підливою
(покроковий рецепт з фото)
"Yozhiki" з рисом - дуже популярне, а найголовніше - дуже смачна страва, знайоме з дитинства. Таку назву вони отримали завдяки рису, який при готуванні випирає назовні, нагадуючи колючки їжака.
Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати "їжачки" з підливою. Завдяки простоті приготування та доступності інгредієнтів, його може зробити кожна господиня. Щоб вийшли справжні "їжачки", а не звичайні тефтелі, беріть довгий рис, він буде більш схожий на колючки; не обжаривают кульки, а саме в сирому вигляді заливайте соусом і тушкуйте."Yozhiki" - самостійне блюдо, до якого можна подавати овочеві салати, а не гарніри, у вигляді картоплі або каші. Є в цій страві одна хороша особливість, а саме - апетитні маленькі кульки з підливою припадуть до смаку самим вимогливим членам кожної сім'ї - дітям! Незвичайний вигляд не залишить байдужим жодного дитини. Порадуйте свою сім'ю, приготувавши це блюдо.
- Свинячий фарш - 400 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатний сік - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець духмяний мелений - 2-3 Щепоток
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки